Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Görev yöneticisiyle pek alakası yok,HL 2 ye giriyorum 0 lag,episode 1 i açıyorum kare kare oluyo ekran.O kadar para verip aldık elimizde patladı iyimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 senin sistem ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahauahauahauah süper olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu arada pyro'ya gelecek olan achievmentlar bitmiş, bidahaki patche geliomuş. Yeni silahlardan biri: Axtinguisher. Bildiğimiz normal baltanın dikenlisi olan bu balta, yanmakta olmayan insanlara eski baltanın yarısı kadar hasar verirken, Pyro'nun silahı ile yanmaya başlamış olan insanlara %100 crit vuruyor. Bu patchle ayrıcana "Meet the Sniper" videsu da geliyor :) Dört gözle bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahaha axtinguisher nedir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 çıksa artık şu pyro patchi. 12vs12 herkes pyro. bunu bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bu nedir şimdi?Niye şifreli paticik serveri kimlere yetki veriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Cosa Nostra TF2 turnuvası düzenliyor: http://www.cn-gaming.org/index.php?site=news_comments&newsID=151&lang=uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kesinlikle katılmak isterdim de.. bizimkiler o kadar inaktifki umutsuz gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Steam said: Team Fortress 2 Pyro Update Week June 16, 2008, 4:55 pm - Alden Kroll - Press Release Valve today announced a set of new releases for Team Fortress 2, the title named Multiplayer Game of the Year by PC Gamer and Gamespy.com. The main event of the week is the Pyro Update, which will be made available this Thursday and contains three unlockable new weapons for the Pyro plus 35 new achievements. In addition, two user-created maps are included to highlight the great work being done in the community and distribute those works to all TF2 players.. Meanwhile as folks wait for the Pyro Update to be released, the latest in the "Meet the Team" video shorts, "Meet the Sniper," will be made available tomorrow (Tuesday, June 17) at 11 am PDT along with a web site dedicated to the Pyro update. Finally, to give everyone a chance to try the new weapons and community maps, Valve will hold another Team Fortress 2 Free Weekend via Steam beginning this Friday at 11 am PDT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sovereign said: kesinlikle katılmak isterdim de.. bizimkiler o kadar inaktifki umutsuz gibi görünüyor. ben patchden patche aktif oluyorum şu okul zamanlarında. ahanda pyro patch bu hafta geliyor. aktif olurum yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 DadashNik0F said: Sovereign said: kesinlikle katılmak isterdim de.. bizimkiler o kadar inaktifki umutsuz gibi görünüyor. ben patchden patche aktif oluyorum şu okul zamanlarında. ahanda pyro patch bu hafta geliyor. aktif olurum yine :D Ben de ben de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 siz gelirim diyosanız mirage flame eye ben rokstanski torn da gelir 6.'yı rahat buluruz derim. (3 adamla görüşüyorum klan için.. 1'i umutlu, diğer 2'si eski obrayn ve tombul :) varmısınız ülen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 patlamayan netim olsa gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 geçen de yükledim ama şöyle saçma bişey oldu. ip yazıp o ip'deki oyunları falan ara dediğimde okul geçici olarak erişimimi alıyor elimden :S neyse bi süre evdeyim bi daha deniyeyim edit: pes valla kim kikledi be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 meet the sniper cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=1689407990296823445&q=meet+the+sniper&ei=8A1YSN-3EZH-jQLsr-zSBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Boom Headshot! :) İmkannınız varsa HD izleyin Steam'den veya başka bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahah cok guzeldi bencede steamden izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 adamlar yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hahah güzel yapmışlar.Şu oyunun videoları gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 en sonnunda sinema filmini yaparlar bunun. :D deli olmuş sniper euhuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Harika olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 PYROOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar