ulfang Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 abi o sasclan serverını bi deneyeyim dedim küfür etmeyeni falan dövüyolar galiba orda salak salak tipler var ölüyo küfür ediyo , öldürüyo yine küfür ediyo dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 deneyelim işte bu hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 event olarak duyurulsun steam paticikte. ben birkaç arkadaşı daha çağırırım şöyle 16-20 arası olalım hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o zaman cumartesi akşamı 8 falan uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bana uyar hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kararlaştırın gece steam yükler ordan haber salarım patiye. lathspellde yapabilir bir adminlikte onda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 haftasonu uygun olur sanırım herkese. cevap da yazın onu göre kararlaştıralım hangi gün olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 zaman fark etmez evde olduğu sürece uyar bana da, Steam nickim Nathaniel SasClan'da falan oynuyorum genelde :) İrtibata geçin,burada özelden bile olsa yazın yoksa unuturum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pc çok kasıyor ya düzeltebilirsem bende varım aylardır adam akıllı oynuyamıyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bende warım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sorma bende de deli gibi kasıyor. her güncellemede 1-2 fps azalıyor böyle yakında bir ekran kartı almam gerekecek :) neyse o zaman cumartesi 20:00 diyelim. steam paticik grubu modları event olarak duyurursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Her update ile nedense benim de fps düşüyor =) Valve'u durdursun biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ya steamde sasclantr sunucusunda dio neden pati tf2 serwerında deil yada ben mi yanlıs anladım bişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 oynu alıp gelsem mi diyorumda 30 dolar cok geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hakkaten kim sasclan yazdı oraya :) paticik tf desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 said: Paticik TF2 etkinligi January 26 @ 08:00pm 212.175.238.73:27015 Cumartesi aksami saat 8'de Paticik TF2 sunucusunda toplaniyoruz, oynuyoruz, cosuyoruz... yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yok, ilk başta sasclan'da olacak sanmıştım, düzelttim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yeni update... yeni bir map CTF_well Added new capture the flag map CTF_Well Added Spanish map descriptions Added new option to auto-save a scoreboard screenshot at the end of a map to the Multiplayer->Advanced dialog Added more particle optimizations for mid range and low end hardware Updated CP_GravelPit to fix all known exploits and changed the scoring method to score per capture rather than per round Updated "nextlevel" CVAR to trigger a changelevel at the end of the current round (not mini-round) Fixed SourceTV demo recording problem Fixed mp_stalemate_enable not preventing Sudden Death mode on some maps Fixed a couple cases where player stats were not being recorded correctly Fixed some log entries being truncated Fixed crash caused by trying to import a custom player spray Removed the "Reset Stats" button from the Player Stats screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sunucuyu güncelliyorum, akşama oynarız yeni haritayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ee noldu simdi pati event? Oyun dondurecek kadar kisi cikar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Sunucuda 3 kişiyiz şuan. Paticik alemine bak, kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 heh bir ara 12 kişi mi neydik,eğlenceli olmadı ama ilk oyunumuzu attık,mutluyuz. Serverin Steam'de gözükmesi sağlanırsa çok daha iyi olur,şuan en çok player alan SAS'dan daha iyi ping alıyoruz çünkü.Birde kaliteli bir site vs. yaparsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Hay Allah kaçırdım ya :S şu anda online olan var mı girsek servera ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 maç akşamı oyunmu olur ya :( kaçırdık aksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Biri bana fps'yi düşürmek için en uygun ayarları yolluya bilirmi? Sadece karakterler'deki detaylar orta ayar olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar