Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 MrMarvelous said: Ben crit işini çözdüm galiba ya... o anki mapteki frag/death oranına göre crit atma şansın artıyor. Cozulecek bisey yok, oyle o zaten hemen hemen. K/D degil de olmeden kac puan yaptigina gore artiyor benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Baggio said: MrMarvelous said: Ben crit işini çözdüm galiba ya... o anki mapteki frag/death oranına göre crit atma şansın artıyor. Cozulecek bisey yok, oyle o zaten hemen hemen. K/D degil de olmeden kac puan yaptigina gore artiyor benim bildigim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Şuna bakın huhaeuh, çok eğlenceli sanırım ama diğer insanlar için zehir oluyor oyun tabii. umarım bunu da fixlemişlerdir. http://www.youtube.com/watch?v=b98JjJRR0Hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hö 0_o naptı da geçti oraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bugın böylesi. ordaki boşluğu tutturmaya çalışıyor heralde kaldırmadılarsa deneyim bi :D hayır adam birde haritanın adını yanlış yazmış noobmudur nedir. granary değil gravil pit ora bilader orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Yuh one be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hakkaten nasıl giriyor o oradan yahu? bi denemek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bende düşmüştüm yanlışlıkla fixlendi bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hydro cok bereketli bir map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 vaaay guzelmiş. hydros şahane map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 nazar etme nolur medic al seninde olur megigggk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Röh. Helal olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 güçlerimizi birleştirelim Rok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 25k most healing yuh helal sfsdf yeni updatele eklenenler güzelmiş bu arada. http://www.steampowered.com/v/index.php?area=news&client=1&id=1403&appid=440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ya dün xfi xtrememusic taktım pc'ye, tf2 patlamaya başladı sürekli. xfi kullanıp da tf2 oynayan var mı düzgün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yeni eklentiler win hakikatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Testereyle milleti kesmek kadar stres attıran birşey varmı ya. İçinin yağları eriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Flame-EYE 17 invul imba :D gel bigün 100e vurdururuz pointi cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben mortisi izsitoyurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gelmiyor 50 defa söyledim :/ http://youtube.com/watch?v=1jGNdu2wP3w&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hassekteer BU NE LAAN ahauahauahaha süper Bu arada o gravelpit engineer olayını denedim ama malesef olmadı öyle cehennemin katına falan inemedim malesef. Asansör bozulmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 [sebze]domates ile konusuyorduk 2dk önce steam forumlarında şey okumus soldiere nerf pyroya buff gelicekmiş hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 soldier nerf lazım, pyro bufftan demin deilim bi acizlikleri var ama patladımıda tam patlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 pyro denedim cok ölüyorsun cok zor bi class digerlerine göre. hp buff falan gelebilir belki. soldier olayı cok iyi olur ..critleride kapasalarda kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yanı cok ölüyosun orası doğu bende kurcaladım biraz pyro dediğim gibi aciz kalyo genelde lede shutgun etrafa bakar kalıyosun, nadir flamethrowerını verimli kulllanabiliyosun, belki flame thrower'ın tutuşturma menzilini değilde o dibine girip basınca cok cok vuruyoya onun menzilini arttırabilriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar