Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

abi hiçbiriniz duymamışsınızdır heralde ama bugün ilk defa duydum.

Normalde bi class bir capture point üzerinde capture ederken Help çağrısında bulunursa help me capture diye değişiyor help sözleri.. Bugün spy'ın teki help spam ediyodu capture ederken..

ARada bir laf etti ben oyunu bırakıp kahkahalarla gülmeye başladım... laf o kdar komik olmayabilir ama spy'ın söyleyişi o kadar süper o kadar orjinalki.. tapılası

Stand on the point, you embecile!!
Sosyal ağlarda paylaş

reload cok can sıkıcı oluyo özellikle demoyla, zaten uberı aldınızmı sentryle yüzleşmek gibi bi misyonunuz var ki senrtyde inanılmaz knockback yapıyo, e sonuc olarak zaten limitli ragei olan nadeler ulaşmıyo sentrye veya overshot etmiş oluyosunuz, boşu boşuna harctıyosunuz uberi,

ha tabi uber+ element of suprise birleşirse, en verimli class demoman diyorum, aşırı knockback yemezsenız rahat rahat her nade'i her stickyi yerine oturtuyosunuz, sonucta heavy guy 4nade+8 sticky kadar zarar veremiyo o sürede, soldierın roketleri daha cok vursada 4 tane cok kurtarmıyo işi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben uberin pyroya kullanılmasından yanayım. hw ateş ederken yürümesi yavaşladığı için bazı düşmanlara ulaşamıyorsunuz. pyro düşmanı rahatça yakalıyor. yakarken verdiği damage ve yaktıntan sonra verdiği damage over time hakkaten çok iyi. aç uberi git önce medicleri yak, sonra git bi adamı 2-3 saniye boyunca yak, hedefi değiştir, onu 2-3 saniye yak. zaten birkaç saniye sonra sağ üstte sırf sizin adınız yazar :).

pyro ile sentry almasıda kolay. sentry size vurmadan sentrye uluşırsanız hem sentry patlar hemde engineer ölür. ben ateş ediyorum engineerr tamir ediyor derdi yok bu classta :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi kaçamıyorsun gerçekten. bi scout kaçar o kadar.

ha olurda alevin maximum rangeinden çıkarsa adam ve onu yakalayamazsan, öyle durumlar içinde shotgun var misgibi.

kendimden örnek vereyim. eğer uber alırsam adam öldürmek için çok çaba sarfetmem, ölürse ölür, amaç en zayıf halkayı saf dışı bırakmak, medic engineer spy gibi canı az olan classlar. heleki medici ve dispenserı aldıgın zaman düşmanın üzerinde kalan dot adamı baseye döndürmeye şevk edecektir. buda sana hiç yoktan birkaç saniye kazandırır
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro yakmaya başladıktan sonra kaçamazsın. Flamethrower menziline girdikten sonra scout değilsen çıkamıyorsun menzilden kolay kolay. Ama pyro yetişmeden arkanı dönüp koşmaya başlarsan kaçabiliyorsun çoğu class ile. Geri geri koşmak düz koşmaya göre baya yavaş oluyor. Büyük bir kesmin ya bundan haberi yok yada önemsemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...