Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 of hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ssj4songoku said: Birşey sorcam ya. Bu steam'den TF2 alsam, orange box yerine. Kendi başına stand-alone çalışır mı? Çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Sovereign said: Most points:60 (as Sniper) Most kills:35 (as Sniper) Most headshots:25 (as Sniper) >:D< abi sen 60 küsür saat oynamışsın ama benim daha 7 saat olmuş snip =p ayıptır söylemesi 60 saat olduğunda benim min. 100 olur snip most points ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Statlar hiç birşeyi göstermiyor ya . Sırf stat kasmak için mapler bile var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 göstermiyor tabii abi, ama eğleniyoruz işte böyle gösterip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 egomuzu tatmin edeceğimiz mapler olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 mapin birinde pyro / heavy ile birkaç dakikada 70+ kill yapan eleman vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abi o adamların sorunu ayda yılda bi custom oynuyorum stat kasma mapını bırak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Valla şu oyunda beni en çok güldüren şey bi medicin durmadan "need teleporter here" spamlemesiydi. Ze teleporter goes here! Ze teleporter goes here! Ze teleporter goes here! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 pyronunda herşeyi güldürüyo : ) bide demonun medic degilde megig demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ahaha pyro muhabbetine hiç girmiyorum zaten. İnanılmaz oturtmuşlar onun sesini yapımcılar. En somurtkan halinde bile güldürüyo adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dublaj efsane zaten abi, sesleri bu kadar güzel başka oyun yok herhalde. en azından multiplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tf2nin senaryosunu okumuştum uzun süre önce. tekrar aradım ama bulamadım elinde olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abi hiçbiriniz duymamışsınızdır heralde ama bugün ilk defa duydum. Normalde bi class bir capture point üzerinde capture ederken Help çağrısında bulunursa help me capture diye değişiyor help sözleri.. Bugün spy'ın teki help spam ediyodu capture ederken.. ARada bir laf etti ben oyunu bırakıp kahkahalarla gülmeye başladım... laf o kdar komik olmayabilir ama spy'ın söyleyişi o kadar süper o kadar orjinalki.. tapılası Stand on the point, you embecile!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ehe güzelmiş. bide sniper "piiisstt" diyor ben o vakit atıyorum kahkahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 195.174.79.134 girebilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abi zaten en yakında kim varsa spy uyarısında "this demoman is a spy!" diyo classına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 4 über yaptım 1 sentryi patlatamadı adamlar kafayı yedim demin, medic ii güzelde millet çileden çıkartıyor . töbe bida oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Medic en rahat heavyle takılabiliyo. Soldier ve demomanin sık sık reload yapması gerektiğinden, überliyken zamanın önemli bi kısmı reloadlara gidiyo. Heavy'i überleyince geçiyosun bi kenara, dura dura vuruyo herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 reload cok can sıkıcı oluyo özellikle demoyla, zaten uberı aldınızmı sentryle yüzleşmek gibi bi misyonunuz var ki senrtyde inanılmaz knockback yapıyo, e sonuc olarak zaten limitli ragei olan nadeler ulaşmıyo sentrye veya overshot etmiş oluyosunuz, boşu boşuna harctıyosunuz uberi, ha tabi uber+ element of suprise birleşirse, en verimli class demoman diyorum, aşırı knockback yemezsenız rahat rahat her nade'i her stickyi yerine oturtuyosunuz, sonucta heavy guy 4nade+8 sticky kadar zarar veremiyo o sürede, soldierın roketleri daha cok vursada 4 tane cok kurtarmıyo işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben uberin pyroya kullanılmasından yanayım. hw ateş ederken yürümesi yavaşladığı için bazı düşmanlara ulaşamıyorsunuz. pyro düşmanı rahatça yakalıyor. yakarken verdiği damage ve yaktıntan sonra verdiği damage over time hakkaten çok iyi. aç uberi git önce medicleri yak, sonra git bi adamı 2-3 saniye boyunca yak, hedefi değiştir, onu 2-3 saniye yak. zaten birkaç saniye sonra sağ üstte sırf sizin adınız yazar :). pyro ile sentry almasıda kolay. sentry size vurmadan sentrye uluşırsanız hem sentry patlar hemde engineer ölür. ben ateş ediyorum engineerr tamir ediyor derdi yok bu classta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 da işte arkanı dönüp kacıyosun pyrodan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yok abi kaçamıyorsun gerçekten. bi scout kaçar o kadar. ha olurda alevin maximum rangeinden çıkarsa adam ve onu yakalayamazsan, öyle durumlar içinde shotgun var misgibi. kendimden örnek vereyim. eğer uber alırsam adam öldürmek için çok çaba sarfetmem, ölürse ölür, amaç en zayıf halkayı saf dışı bırakmak, medic engineer spy gibi canı az olan classlar. heleki medici ve dispenserı aldıgın zaman düşmanın üzerinde kalan dot adamı baseye döndürmeye şevk edecektir. buda sana hiç yoktan birkaç saniye kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Pyro yakmaya başladıktan sonra kaçamazsın. Flamethrower menziline girdikten sonra scout değilsen çıkamıyorsun menzilden kolay kolay. Ama pyro yetişmeden arkanı dönüp koşmaya başlarsan kaçabiliyorsun çoğu class ile. Geri geri koşmak düz koşmaya göre baya yavaş oluyor. Büyük bir kesmin ya bundan haberi yok yada önemsemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bugün en güzelini yaptı adam, dustbowlda maptan sıkılmış beyefendi, pointe bakıyor yandan capture edilirken harita değişsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar