Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 İki HDD var aslında. Video çekmeyi kaldıracak CPU olsaydı ne anlar yakalamıştım şimdiye. Tek başına zor çalışıyor zaten oyun. Video çekmek de CPU için felaket yorucu bir şey. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi millet feci sardırmış bu cadılar bayramında tf2ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 steam forumlarında gördüm pyro kız olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Obaa. Hangi haritada bu? Orange'da sanki vardı böyle bi şey, ama çok karanlık olduğu için bir şey gözükmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 şişko ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hyrda gibi geldi bana map, son aşamalardaki cıkış noktası meet the pyroda maskeyi cıkarınca taş bişey cıkıyomuş bide =D yada 40 yaşında böle ev hanımı gibi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 smooking hot italyan bebek cıkıcak tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ümidim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sesi pek kadın değil ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sailor said: sesi pek kadın değil ama?Bence insana da benzemiyor sesi. Belkide orta yolu seçmiştir manyak nasıl olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hack yapan vardı az önce serverda. ucuyodu saga sola. birde scoutken pyronun birini bunu yakarken gördüm hiç canı gitmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Umarım program kullanılarak yapılmıyordur bu hack aman counter strike'a dönmesin oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi şu meet they pyro/spy/medic ne zaman çıkacak ya acayip merak ediyorum.. ha bi de sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tipe gel ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çiçekli çanta olayı 2fortta bi de hayrola gamerslocation ve sas boştu bugün? ben yeni pc topladım giremedim de 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adam mutsuz :( asıl şunun tipine bak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 şu 3ünü KESİNLİKLE izlemeniz lazım.. Bu EN EFSANESİ.. 20 kere falan üst üste izledim hala sıkılmıyorum hala yerlerdeyim hala inletiyorum etrafı olamaz süper bi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Off bittim sonuncuya. Yapmak lazım aynısını. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 spreyler bende cıkmıyor sizde durum nedir? disable falanda etmedim. kendi yaptıgımıda göremiyorum sesi geliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Şu anda bug'lı zaten spray hedesi. External programlar kullanarak hazırlıyorsun spray'i falan. Hazırladıysan, menüde gözükmesine rağmen oyuna gözükmüyorsa sunucudandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 decal 0 ise de çıkmaz sprayler, duvarlardaki kurşun izleri hede hodo. /mp_decals 300 /r_decals 1 şöyle bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 vtf edit diye bir programla hallediyorum sprey formatını saol siph. bakıcam oyuna girdigimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 AAHAHAHAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dün gelen update ile ; said: * Improved paged pool memory tracking * Fixed crash on importing spray logo that claimed to be a valid jpeg file, but wasn't * Fixed Medic's uber-charge stats tracking * Fixed a bug in scoring Engineer building destruction * Engineers no longer earn points for using their own teleporters * Freezepanel hud improvements now trigger on usage of the "jpeg" command * Fixed Spies exploit enabling them to attack while disguising, without losing disguise * Fixed Spies being able to attach sappers through thin walls * Fixed several melee weapon switching exploits * Fixed exploit that allowed players to teleport with the intelligence * Fixed a client crash related to MP3 playing * Improved client handling of stats when a connection couldn't be made to the stat servers. Fixes several cases of stat loss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar