DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Masticore said: yalnız critical'ın olmaması en çok heavy'ye yarar beyler bu sefer yardırır heavy. yaramaz. çoğu hw medicsiz kolay lokma. saklanacak bi yer olmadığı sürece(ki nerdeyse bütün haritalarda var) bütün classlar hwleri alabilecek kapasitede. (tartışma yaratmak için yazmadım bunu lütfen üzerinize alınmayınız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 said: Heavy ve pyro crit tutturduğu zaman bir iki saniyeliğine tüm atışları crit oluyor. mediclerin iğne silahı var bir de bu gruba dahil olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bence bütün silahlarda sistem öyle işliyor fakat zaten critical olma süresince ancak bi kere kurşun atabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hmm olabilir tabi. Bir kaç kere heavy'ken "oha 5-6 crit vurdun, ne ballısın" yorumlar aldım da o yüzden yazayım dedim. O zaman muhtemelen sniper submachinegun da öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 geçen gün heavy idim peşimde medic karşımda (baya yakında) well haritasında koridor dönünce karşımda başka bir heavy ama arkasında medic yok sağ tuşa basılı ateş etmeye başladım 1-2sn ölmedi döndü ateş etti direk sol tuş herhalde direk indim medic olmasına rağmen (450 hp + heal basıyo) anlam veremedim nasıl olur böyle bir şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 critleri 105 civarı vuruyormuş mermi başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ya bazen 3 tane ard arda critli granede salladıgım oluyor bazende dakkalarca gelmiyor crit . tam olarak şans sistemi acıklanırsa rahat edicem. bazen tadını kacırıyor oyunun .. scouta yakalandımmı şansım kalmıyor well gibi geniş alanları olan haritalarda.çata çuta indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bi de alman serverlerinden uzak durun adamlar gerçekten mal. Medic vardı 10 tane sniper tarafından vuruldu, adam inatla kapı önlerinde falan duruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 http://kotaku.com/gaming/halloween-hangover/ heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 demo yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 pyro + demoman olmuş o pyro. heavynin arkasındaki spy daha cüsseli lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 pyrodada granade var zaten pyro o. ama demoman olmaması normal keza zenci bi iskoc bulmak zordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aral da ps3 icinde gelcek diyor :S ps3 dede oldugunu bilmiyordum oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çok fazla grenade var ama, saymam. abi koyun oraya bıyıklı mıyıklı eline de verin viskiyi (neyse ondan işte) oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 PS3 versiyonu var zaten. Ama PS3 oyuncuları PC oyuncularıyla aynı sunucuda oynayamıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ahaha cok guzel ya Halloween de herkes tf karakteri olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mirage said: PS3 versiyonu var zaten. Ama PS3 oyuncuları PC oyuncularıyla aynı sunucuda oynayamıyor. :(hade ya :( nese pc ye alayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?13,2921309 (yolun yanında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Herkes baydı galiba. Oyunda kimseyi göremiyorum artık steam listemde. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oynuyorum ben ama okullar bastırıyor biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çift iş gidiyom mirage. feci özledimde kafamı kaşıycak zamanım kalmadı ya. bu arada meet the TcT videosu yapalım ilerde şimdi aklıma geldi seni görünce girip 6şarlı 7şerli dominant olasım geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 benim yerimede oynayın ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şu aralar full Hellgate: London oynuyorum kusura kalmayın ama daha fazla dayanamicam herlade tfsizliğe :D girerim arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 girdim oynadım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben de upgrade+format. hala dl ediyo hehe 74%, akşama girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar