noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Niye ki? Gamers location da oynuyorum ben genelde hiç rahatsız edici tip görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 maelstromlar ile karşılaşmadın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ya içim gidio topige baktıkça yeni bilgisayar istiyorum lan canıma tak etti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Hep var onlar. Naptılar ki? Bu arada voice dalgası kapalı bende, ordan harass yapiyolarsa bilmem. Adam yeterince varsa açalım bi server paticiğe yav, zegna da oynuyor zaten :). Çok zevkli olur paticikte tf. Dota sendikasının tamamı oynuyor/oynayacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 k/d ratio suxx benim için. paso ölüyom. ama napiim kamikaze adamıyım daldımmı 2-3 kişi almadan rahat etmiyorum. hatta bazen sniperla oynarken bile mal gibi giderim taramalı ile :D. 2-3 kerede kasatura ile dalmıştım araya 1-2 kişi ölmüştü çok gülmüştüm orda. rezil herifler :D. o yüzden genelde kill ve death doğru orantılı gider sdf. birde chemicalın dediğine katılıyorum. gamerslocationda çok fazla gereksiz voice chati kullanan var. adamlar sanki 40 yılın özlemini gideriyolar. hoş arada oyun hakkında da konuşuyolar. ama bu kadar voice chat gereksiz. git telefonla konuş veya ne bilim skypeden konuş, adamla buluş öyle konuş. yabancılar rlz ya ne diyim. sessiz sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Yahu bir iki kilit kişiyi mute'ledikten sonra gayet güzel oynanıyor gamerslocation'da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 harbiden bi paticik serverı açsak canımızı sıkanı kicklesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 evet kafede muhabbet eder gibi muhabbet ediyorlar, iyi oynayanları da var da sinir ediyorlar. maelstorm başta olmak üzere yine birkaç isim var mütemadiyen bunu yapan.iki örnek olay vereyim : ben orda kıçımı yırtıyorum spy var medic kılığında alttaki tünelden soldier kılşığında geliyor diye, adam bana abi bi sus konuşuyoruz şurda diyor. konuştukları da bilmemne maçı. okidoki diyorum ses etmiyorum spy geliyor bunların hepsini öldürüyor ben yetişene kadar. sonra diyorlar abi öldürsenize , bir işi beceremiyorsunuz hede hödö. diğer bir senaryo : medic olsana yeaaa diye emir veriyorlar, baktım kimse olmuyor, ben medic oluyorum. yine bir tarafımı yırtıyorum adam ölmesin diye, iki heavy var ve bana ateş ediyorlar o sırada. ben hem onlardan kaçıp hem adamı iyileştiriyorum - adamın ruhu dumuyor yardım yardım diyorum nafile - , eeh yeter diyip testereyi kapıtğım gibi onları ve ardından gelen bir soldierı öldürüp geri buna heal için koşuyorum, 4 tane turretin arasına girip doğal olarak ölüyor sonra ne biçim medicsin oynamayı bilmiyorsan oynama diyor. bir iki değil her gün en az bir kez böyle tatsız bir durum yaşanıyor. böyle abuk tipler işte. yabancı serverlarda da var da en azından "I r teh best lololol" muhabbetine girmiyorlar demoman ile iki kişi patlatınca. [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 16:41 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 oyunu dun aldim oynuyorum cilgin gibi ama wellin yeni durumunu fazla begenmedim ctf olsa daha iyi olurmus sanki birde bende grafik ayarlari dusuk az kan cikiyor bazen hic cikmiyor, spylari anlayamiyorum o yuzden bazen..sorun benim bilgisayardami acaba? nvidia kartim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 demoman ile aynı anda 5-6 kişi patlamışlığım vardır sanırım ama en çok bağırmayı şişe ile birilerini öldürünce yapıyorum "MY BOTTLE IS LETHAL" diye bağırıyorum falan ama çok gülüyorum ya dbonk diye gidiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Demin bi oyniyim dedim, gravelpit'te def yaparken tek roundda hiç ölmeden 5000 küsür heal yaparaktan kişisel rekorumu kırdım. Takımda tek medic bendim, round bitince scout oldum, millet alışmış durmadan MEDEEK diye yırtınıyo etrafta falan fsdsd Bu arada, önceden almışım bikaç ss, onlardan biri: Adam aklımı almış, gral bakışını atmış asfjdfafsf [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 sunucu isini bi konusayim nedankoyla. en azindan biz bize oynariz, ve zaten az server oldugu icinde dolacaktir baskalari tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Kojiroh süpermiş resim auh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 aynisinin ölüsü =) [spo][/spo] bu da democan [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bu arada Maelstrom'lardan biri beni hasta etti, adam spy ile 2 kill aldı diye "off ben niye bu kadar iyiyim yaaa, offf... " diye yarım saat spam yaptı voice chatten, ses çıkaracağım çıkaramıyorum adminlerden biri de Maelstrom diye. Zaten seslerinden belli oluyor küçük oldukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 guest pass ,demo ,beta falan yok mu?(orange box gelene kadar idare edecek bir modu falan?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 lol o eleman millete senin spy backstab rekorun kaç diye hava atıyodu..merak ettim statlarına baktım adamın rekoru 8 sadsadlsaşdids [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 20:25 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 hakkaten ya gamerslocation kimlerin eline düşmüş. düşük pingli ve türk serveri yok başka sanırsam (oynanan) o yüzden çekiyoruz mecbur. maelstrom exact vardı, vıdı vıdı konuşuyodu paso. zaten paso küfür ediyolar falan. iki laf edince artistliğe başladı kickledi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ulan bugun amma headshot attın bana sailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 TF'nin laneti bu zaten ya. Bitakım AGAlar çıkar, herkes oyunu bırakır falan. Ben gidip yabancılarla oynuyorum ve gayet rahatım. Bazen round başladıktan sonraki 1 dakika içinde capture yediğimiz oluyo da, ancak o zaman adamın biri "FFS DAMMIT WTF R U DOIN" falan yazıyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 evet downloada başladım 7gb nasılsa ADSL max 61,25 ytl geliomuş. Zaten kotayı geçmiştim bu ay. Umrumda değil çekiorum hepsini. Kasım ayında kotasıza geçecem zaten =) 90-100 le çekio ortalama ne kadar sürer bitmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Evet evet pati tf2 sunucusu şart oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 paticik sunucusu açılacaksa da şifre falan sistemi olabilirse tatlı olur ^^ said: hakkaten ya gamerslocation kimlerin eline düşmüş. düşük pingli ve türk serveri yok başka sanırsam (oynanan) o yüzden çekiyoruz mecbur. maelstrom exact vardı, vıdı vıdı konuşuyodu paso. zaten paso küfür ediyolar falan. iki laf edince artistliğe başladı kickledi falan. yabancı serverda admin vardı iki tane biraz yüksek sesle konuşuyorlardı, rahatsız oldum. -could you please talk a bit more quietly ? -oh sorry we didn't notice. -no prob ^^ aradaki fark. sadece örnek olarak veriyorum, 2 yıldır half life 2 dm ve modlarını oynuyorum yabancı serverlarda, admin olsun başka oyuncular olsun hep daha nazik daha az ego sorunlu insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mirage, halledebildin mi sen senin bilgisayardaki fps problemini? Çok yavaştı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar