Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu oyun başlamadan (kapılar acılmadan) mediclerin Soldier yardımıyla Full Charge olup dalmaları çok gıcık bir olay ya. 3 soldier 3 medic ve 3 üde charge lı olunca yapıcak birşey kalmıyor. E Organize olsun karşı takımda aynı şeyi yapsın diyiceksiniz ama savunmalı haritalarda savunma yapan takımın Sentryleri darmadağan oluyor.
Mesaj tarihi:
cıktıkları noktadan biraz ileriye sticky bomb dizin 3 demoman , yani üstleri acık olsun
üstlerinden geçerken bom 3x8 24 gayet saglam bi sayı
medic ile überli adam büyük ihtimal saga sola savruluyor , uzaklaştıkları içinde über bozuluyor. zor ama takım oyunu yapcaksınız işte :)
Mesaj tarihi:
mirage 1200 lü bişey en düşük..30lara düşüyor fps ozaman
işte 1200ksür bilmemkaçta normal oynarsam 60lara cıkıyor

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 01:28 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ühü. Ben 800x600, düşük detay oynuyorum. Savaş sırasında fps 5-20 arası alıyorum. Gecube Radeon 1950 XT ısmarladım. Yanına 1gb kenarı extra peynirli ram. Gelsinler bir an önce de huzura ereyim. :)
Mesaj tarihi:
x1600 var bendede
bi tane daha alıp dual yapsam fps etkilenirmi acaba ya.
yada bu tf2 destekliyormu oda var.

quake3 ten alışkınım 120fpsye burda bazen midem bulanıyor.
Mesaj tarihi:

ben anca bu kadar oynayabiliyorum demo chem bokunu cıkarmış.
ama cidden elit classlardan bence. ortalama üstü her spy 1. olabilir grupta çok kolay geliyor artık spy class 2 adam pıçakladım demoya döndüm

aşırı cabuk bitiyor ammo demoda o kriz geçirtiyor işte :) aim kasmak lazım biraz dana

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 03:58 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...