Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Myshkin said: Bu sniperın sırtına giydiği kalkan trade edilebiliyor mu ya, eğer öyleyse allahını seven bana fişeklesin.
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 crate keyler genelde neye trade oluyor
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Red said: bende var ne verion karşılıgında sdf sandık vereyim
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sandıkları ben bedava dagıtıom abi vereyim sana bendekileri :)
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Sitesinde satılıyordur hehralde o kalkan dimi? paypal maypal-para transferi üşenmesem basıp parayı alacağım yeminle, bıçak manyağı yaptı beni dombililer =/ Güzel yere mevizlenip tak tak indiriyorum, bizim heavylerden biri ynaıma gelip ordan ateş açıyor herkes yerimi öğreniyor, spylar bıçak manyağı yapıyor. sinirlenip pyro olayım diyorum slot yetmiyor. heavy oluyorum, healer olmuyor. Healer olup heavyi heallıyorum arkamızdan adam geliyor bizim heavy görmüyor, adamın etrafında dönüyorum görsün düşmanı da vursun diye amele görmüyor yine düşman beni öldürüyor... bazen feci saç baş yoluyorum ya. Şu kalkan sayesinde bıçak yemeyim, kafadan silahla vursun spy yine uyar bana. Bu arada millete çok gülüyorum ya, nasılbir oyuncu profilidir bu? Hayatımda bu kadar ergen rage i görmemiştim 2 günde. Aama ne rage. Csde falan bildiğin daha varoş bir yarış oluyordu bu oyundakiler bir de elitist. Laf atmalar, millete oyunu öğretmeye çalışmalar falan ahaha feci eğleniyorum o olaylara =D
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Kalkanı alınca über olmayacaksın onu bil ama. O yüzden para falan verme elindeki itemlarla trade etmeye çalış
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 genelde normal itemları 2 item karşılıgında alabilirsin. buraların en ünlü dealeri da benimdir. loxiass eklersen veririm =)
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Über olmayacağımın farkındayım da şuan çok açık hedefim. hmm yalnız ben bu accountu sırf bu oyun için kullanıyordum limited diyor ve kimseyi eklememe izin vermiyor.
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 free isen 0.99 dolarlık bundlelardan al 1-2 tane darwin amcanın kalkanını vereyim bende 2 tane var sende bana eritebilceğim tırt bikaç item verirsin
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ya zaten para işine girsem o kalkan 1.5 tlye falan geliyor da şöyle bir sorun var paypal hesabım yok, kredi kartı numarasını da vermek istemiyorum. sanal kartım falan da yok, alacaktım üşendim. Zamanında HL2den kalma falan accountum vardı, bulamıyorum onu ya. direk mastercarddan çektirsem problem olur mu ki ya, çok yatmıyor gerçi kafam.
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi işine karişmak istemem ama kalkan iş gören bişi değil.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Neyse o zaman düşürene kadar oynamaya devam. sonrasında duruma göre takarım veya takmam. takacağıma inanıyorum ama sdf bütün sniperlar takıyor zaten.
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben kalkalnı eritmişim bidahada düşmedi.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Canonical said: crate keyler genelde neye trade oluyorkazık yeme :D 2 refined 1 reclaimed fix fiyatı pazarda. duruma göre 2 hat yahut 1 hate gidiyor
Mino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Tam bir lamerlık yaptım ve achievement sunucusuna girip achievement itemları aldım, iyi de oldu. Casual'ım zaten bir de azmedip achievement kasasım gelmedi. Sorry bros.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hem tf2 bilen az da olsa hem sağlam photoshop kullanabilen birini arıyoruz :D
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Oyunun icinde 3D error yaziyor her yerde (bkz 3. ss), adamlarin tepelerinde filan yaziyor bazilarinin. Online da oynasam local da oynasam yapiyor. Her serverda yapiyor. Bir sure sonra zaten hl2.exe hata verdi diye gocuyor. Cok garip degil mi? Neden ola ki acep? Not: Steamden yukledim oyunu Screenshots http://img690.imageshack.us/img690/1676/unled1ls.jpg http://img535.imageshack.us/img535/4654/unled2ku.jpg http://img843.imageshack.us/img843/1605/unled3hj.jpg
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu bende dod source oynarken arada oluyor ama geçiyor oyun göçmüo ama
boone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 modeller yok sende sanırım eksik onarmayı dene.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 properties > local files > verify integrity of game cache yap
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ahahha o nasıl bir error oyle koptum ahahahha troll bir virüs yapacak olsam öyle bir şey yapardım herhalde ya hahaha
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Silphatos said: properties > local files > verify integrity of game cache yap islemedi hala ayni sorun
Öne çıkan mesajlar