Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Artariel said: asfasda bellek read olamadı hatası, servera girerken. steamde libraryde oyuna sağ tık properties orda local files içinde verify integrity bi dene belki düzelir
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya yaparız toplu ama çok kötüsünüz. bi spy nedir bilmiyorsunuz. biliyorum diyen de tatava. oyundan zevk alamadım 1. olmama rağmen. revan ben xeno biliyoruz. bi kişi daha varsa bilen ayırırız bunları takımlara. o zaman sex dönebilir :D
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bu haftasonu tüm pati lan partiye akıyoruz.
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yannız kaedenin lan party topicinde yazdığı doğru o kadar kişi aynı anda cafeden bağlanıp düşük pingle oynamamız imkansız
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Revangelis said: Artariel said: asfasda bellek read olamadı hatası, servera girerken. steamde libraryde oyuna sağ tık properties orda local files içinde verify integrity bi dene belki düzelir bunu her yapışımda aşırı uzun bekletiyor ve mutlaka 1 file wrong gibi bir hata çıkarıp şimdi indirilecek diyor ama bir şey olduğu yok. her seferinde oluyor. oyun fat32'ye kurulu bu arada alakası var mı bilmiyorum 4 gblik falan dosyalar var.
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fat32 olmayan bi hddde dene o zaman o olabilir hakkaten problem
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fat32 ye 4gbden büyük dosyayazamıyon ki nası olur :/
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 olm siz çok bilionuz lan. ben böle mal mal bakıyorum. geçen knox bana bi ayar çekti. görüntüler pipi gibi ama fps düzeldi. i5 var daha ne cpu istiyo bilemedim. laptopta hayvani ayarlarla oynanmıyo demekki.
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Cystein said: http://www.youtube.com/watch?v=JUPzN7tp7bQ&feature=player_embedded#at=560 SHAHAHASŞDLFKGSDŞFLG ÇOK İYİ YA şunu izlemeyen izlesin bu arada. tl dw demeyin. hayatınızın en güzel 10 dakikalarından birisi olcak :D
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tekrar izledim de ahahah eğilip alttan geçmeye çalışanlar çok iyi
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben de tekrar izledim adamın birisi i'll ban you in 3 secs diyo ya. 1... 2... 3... .... .... .... orda heavy'nin mal mal bakması ahahahaha "the clock's tickin slow... right?"
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oyundan yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum. o kadar amele doldu ki girip oynayasım yok. medic var kitlenip birine başkasını heallamaz, pyro var kıçın yanıyorken söndürmeye tenezzül etmez engi var önünde saplenmiş teleporter varken üstüne çıkıp sahibinin tamir etmesini bekler takım var ofens haritada defans yaparmışcasına oyun oynar, takım var cartın ne oldugunu neye yaradığını bilmez, e sonuç olarak da adamların yaptığı hatadan dolayı ben ölüyorum ve oyun oynanmaz hale geliyor. spydan başka birşey oynayamıyorum açıkcası şu aralar kimse kendi görevini yapmadığından. K/D oranı 9-10 oluyor ondada zevk alınmıyor
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 herkezin götü kalmış.. yarın akşam xkafede buluşiuyoruz
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Loxias said: oyundan yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum. o kadar amele doldu ki girip oynayasım yok. medic var kitlenip birine başkasını heallamaz, pyro var kıçın yanıyorken söndürmeye tenezzül etmez engi var önünde saplenmiş teleporter varken üstüne çıkıp sahibinin tamir etmesini bekler takım var ofens haritada defans yaparmışcasına oyun oynar, takım var cartın ne oldugunu neye yaradığını bilmez, e sonuç olarak da adamların yaptığı hatadan dolayı ben ölüyorum ve oyun oynanmaz hale geliyor. spydan başka birşey oynayamıyorum açıkcası şu aralar kimse kendi görevini yapmadığından. K/D oranı 9-10 oluyor ondada zevk alınmıyor bugun bi oyunda bana baya çektirdin sen spy'la. :D iyi oynuosun hakkaten.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu ne ya "Could not connect to Steam network" sinir oldum bağlanmıyo bi türlü repair bile etmiyo. ne iş
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Loxias said: oyundan yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum. o kadar amele doldu ki girip oynayasım yok. medic var kitlenip birine başkasını heallamaz, pyro var kıçın yanıyorken söndürmeye tenezzül etmez engi var önünde saplenmiş teleporter varken üstüne çıkıp sahibinin tamir etmesini bekler takım var ofens haritada defans yaparmışcasına oyun oynar, takım var cartın ne oldugunu neye yaradığını bilmez, e sonuç olarak da adamların yaptığı hatadan dolayı ben ölüyorum ve oyun oynanmaz hale geliyor. spydan başka birşey oynayamıyorum açıkcası şu aralar kimse kendi görevini yapmadığından. K/D oranı 9-10 oluyor ondada zevk alınmıyorben de sırf spya geçtim :D soldier iyi oynuyorum gerçekten. ortalamanın baya üzerindeyim. ben 5-6 kişi kesiyorum yanımda medic var bi heavy'e kapanmış. ama heavy can full. önce e'ye abanıyorum sonra voice chatten götümü yırtıyorum MEDIC ÖLÜYORUM ARTIK HEAL BAS diyorum. adamın umrunda değil. deli olmamak elde değil. 1. serverı premium yapmışlardı taner o kararını geri almış. pati olarak pati serverı mı kursak diye düşünmüyo değilim. bizim bilmeyen oyunculara da öğretiriz zor değil. ama bunlar öğrenecek gibi de değil. invul açtığım adam geri çekiliyor mermi doldururken LAN ÇEKİLME DAL DAL LAN DAAAAAAAAAAAAAAAL diye anırıyorum ev arkadaşım odaya geliyo. noldu lan türk mafyasıyla sorunun mu var az sus amk diyo -_-
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya sırf türk oyuncular değil ki ing konuşan veletler var oyunda en fazla 10 yaşında böle cart itmemiz gerekirken engineer alıp başladığımız yere sentry kurup bekliyo bütün oyun boyunca. yalvarıyosun adamlara şöle yapın die yok bi oyunda 4 spy 4 sniper 1 de ben heavy olarak cart itmeye çalıştık.
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 çok harika medic oynarım. über açarım biter bitmez übersawla tekrar doldurur tekrar açarım. yani bunu yapıyorum xkafe serverlarında ama o emeğe değecek adam yok ki über açasın. çıldırıyorum. bıraktım soğudum medicten
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 paticik tf2 serverı açılsın artık.
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @Cystein, aynen spyda takımdan bağımsız takılabiliyorsun en iyisi..
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 birde takım 4tane spy olmasa süper olacak
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mokoko said: Loxias said: oyundan yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum. o kadar amele doldu ki girip oynayasım yok. medic var kitlenip birine başkasını heallamaz, pyro var kıçın yanıyorken söndürmeye tenezzül etmez engi var önünde saplenmiş teleporter varken üstüne çıkıp sahibinin tamir etmesini bekler takım var ofens haritada defans yaparmışcasına oyun oynar, takım var cartın ne oldugunu neye yaradığını bilmez, e sonuç olarak da adamların yaptığı hatadan dolayı ben ölüyorum ve oyun oynanmaz hale geliyor. spydan başka birşey oynayamıyorum açıkcası şu aralar kimse kendi görevini yapmadığından. K/D oranı 9-10 oluyor ondada zevk alınmıyor bugun bi oyunda bana baya çektirdin sen spy'la. :D iyi oynuosun hakkaten. nick neydi?
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 CS: Source alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım ya
Öne çıkan mesajlar