Nomak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kopya edinsem oyunu turkserverlında oynaya bilirim herhalde değil mi : * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 malesef oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ozaman alıyoruz :D nasıl alıcağımı söylerseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 www.steampowered.com'a giriyorsun steam app. indiriyorsun kuruyorsun üyelik açıyorsun orange box'u satın alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 orange dışında alamıyormuyuz yahu hl2 vs vs hepsi var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 şuan alınmıyor betada mevzusundan dolayı ama ileride kesin olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 olucakta 30 dolar felan olacak. Şimdiki paket zaten 45 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 sadece tf2 mi 30 dolar olucak? nasıl ya, ben orange box'ı kutu halinde alacaktım cd leri ile birlikte. hl2 e1, e2 falan da dahil cok guzel fiyatı su anda ama dl ile ugrasmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 pek oynayasım yok ama satın aldım demin orange box.bi yukliimde ayar olsun ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 niye boyle yavas cekiyor bu? hizlandirmak icin yolu varmi portacmak gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 aabaaww cildir üç kb ile cekiyor dokuz yıl sonra biter bu dört mb hat aldik o kadar fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben 200 le çektim valla en az 70 e indi, 5 6 dakika sonra düzeldi. Sabah çekmeye başladım akşam oynuyordum. Steam den dir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 port sorunu falan olabilirmi tam cozemedim normal gozukmuyor cunku on kb a bile cikımadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 test yaptim hepsi passed cikti demek ki steam yavas.lanet olsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben de adsl kullanıyorum ve hiç port felan açmadım. Çok bilgili değilim bu konuda ama bildiğim kadarıyla port dışardan gelen bağlantılarla ilgili, p2p de upload yaparken, server açarken felan. Sabaha karşı hızlanır tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bosuna aldim yuklenmio bile geri satamiomuyuz bunu steame heuhe tshirt falan alirdim o parayla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 abiler ablalar kanser oldum 1 ile 3 kb arası cekiyor nasil bir hizmet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Steamden ben hep 80-120 arası çektim, bütün preloadlar bitti bende çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bende full cektim 80-90kb arası (hiçbişeyde 90ı geçmiyor benim baglantı zaten), bazılarında niyeyse düşük geliyor fikrim yok sebebi ne olabilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 oynadım bugun cok dandikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 cekmeyi mekmeyi bırakında bu oyun güzelmi değilmi ya güzelse bende cekemiyorum sunla cektim oynadım vs. konusmalarınıza katılayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 oynuyorum ben, güzel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 DRONK DANK DONK scout wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yarın alcam bende karta para yatırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Of dün hevesle indirdim. Bu sabah girdim baktım sürünüyor oyun. 800x600 ve tüm grafikler olabileceği en düşük şekilde kısık. AMD Athlon 2200+, 1gb ddr ram, Asus Geforce 6800 var. Savaşlarda anca 10-15 fps oluyor. Yeni bilgisayar lazım bana anlaşılan. Ama zevkli geldi baya yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar