Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O hava püskürtme olayı ile ayrıca Sniper'ın oklarını da geri çevirebiliyorsunuz. Adamın kendi attığı mermi ile ölmesi ise en büyük eğlencesi. Ayrıca sıkıştığınız durumlarda adamları geri ittirmesi güzel oluyor. Hele yüksekteyseniz adam direk aşağı düşebilir.
Mesaj tarihi:
ulan internetim 2 gündür aşırı yavaş.küfürler yağdırırken steamın tf2 yi indirmeye başladığını gördüm :P 6-7 aydır oynamıyordum.varmıdır önerceğiniz serverlar.bi türk serverı vardı onda oynuyordum önceden akşamları iyi kalabalık oluyordu ama unuttum adını :)
Mesaj tarihi:
öyle deme abi, pingi doğru düzgün bi xkafe var. ayrıca premium gibi bi hizmeti olmayan yabancı server bulamadım resmen. ping+premium olmaması xkafede oynatıyor. veletlerden arınsa tertemiz olacakta o mümkün değil işte.
Mesaj tarihi:
LotusClan

Team Interrobang

Simian Cage

NoHeroes

bu 4 server iyi baya, interrobang us serverı olmasına rağmen 150 - 160 ping alabiliyorsunuz (pingine rağmen oynadığım en eğlenceli server açık ara).

onun dışındaki serverlar uk serverları galiba, interrobang dışında en çok simiancage'de oynamaktan zevk alıyorum ben ama prime timeda girebilmek için baya bir zaman harcamanız gerekebilir.

xkafe düşük ping için iyi ama insan kalitesi olarak falan gerçekten hiç memnun olmadığım bir yer. sadece gece 11 - 1 arası random saat aralığında çok eğlenceli bir geyik dönebiliyor.

sourceop var bir de iyi diye duyduğum; ancak oynamadığım için kesin bir şey söyleyemem.
Mesaj tarihi:
Ulan nerden denk geliyorum premium serverlara..

Hightower'da tam son capturea çıkıyorum, 3 sn falan kalmış, takımlar dengeliydi bu arada sayı olarak. Tam o 3 sn kala biri premium hedesiyle takım değiştirdi, o saniye beni attı karşı takıma. Payload aşağı düştü tabi..
Mesaj tarihi:
item ile döven diye birşey yok aslında. her itemın kendine göre getirisi götürüsü var. ha ama mesela pyronun degreaser bu tanımın dışına çıkabiliyo sdf
Mesaj tarihi:
85.93.2.38:27016

Şu server eski tfc günlerimi hatırlattı bana, orda da vardı böyle bi map. Int. kapıp basket atmaya çalışıyorsun kendini soldier ile.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

LotusClan

Team Interrobang

Simian Cage

NoHeroes

bu 4 server iyi baya, interrobang us serverı olmasına rağmen 150 - 160 ping alabiliyorsunuz (pingine rağmen oynadığım en eğlenceli server açık ara).

onun dışındaki serverlar uk serverları galiba, interrobang dışında en çok simiancage'de oynamaktan zevk alıyorum ben ama prime timeda girebilmek için baya bir zaman harcamanız gerekebilir.

xkafe düşük ping için iyi ama insan kalitesi olarak falan gerçekten hiç memnun olmadığım bir yer. sadece gece 11 - 1 arası random saat aralığında çok eğlenceli bir geyik dönebiliyor.

sourceop var bir de iyi diye duyduğum; ancak oynamadığım için kesin bir şey söyleyemem.

oha cok sasirdim.ben sirf interrobang'de oynuyorum nickin ne ?
Mesaj tarihi:
@prodigy

zaugnakhaldun yine ama şu sıralar pek giremiyorum, bi de gece oynadıkları için çok giremiyorum interrobange

senin nick neydi?

azzkikr başka bir yerden arkadaşım orada, brokenwolfla da çok trade atmışlığımız var sdfsd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...