VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 O hava püskürtme olayı ile ayrıca Sniper'ın oklarını da geri çevirebiliyorsunuz. Adamın kendi attığı mermi ile ölmesi ise en büyük eğlencesi. Ayrıca sıkıştığınız durumlarda adamları geri ittirmesi güzel oluyor. Hele yüksekteyseniz adam direk aşağı düşebilir.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Lyvanna_Dolores said: spy felan buluyodu sanırım (heavy kastım daha çok sallıyo olabilirim) oyunuda nası bilmiosa asdf
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ulan internetim 2 gündür aşırı yavaş.küfürler yağdırırken steamın tf2 yi indirmeye başladığını gördüm :P 6-7 aydır oynamıyordum.varmıdır önerceğiniz serverlar.bi türk serverı vardı onda oynuyordum önceden akşamları iyi kalabalık oluyordu ama unuttum adını :)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Türk serverını napacan ya gir işte birine hepsi eğlenceli =)
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 öyle deme abi, pingi doğru düzgün bi xkafe var. ayrıca premium gibi bi hizmeti olmayan yabancı server bulamadım resmen. ping+premium olmaması xkafede oynatıyor. veletlerden arınsa tertemiz olacakta o mümkün değil işte.
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 xkafe dışında bide turkOGP var da dolmuyo pek
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 LotusClan Team Interrobang Simian Cage NoHeroes bu 4 server iyi baya, interrobang us serverı olmasına rağmen 150 - 160 ping alabiliyorsunuz (pingine rağmen oynadığım en eğlenceli server açık ara). onun dışındaki serverlar uk serverları galiba, interrobang dışında en çok simiancage'de oynamaktan zevk alıyorum ben ama prime timeda girebilmek için baya bir zaman harcamanız gerekebilir. xkafe düşük ping için iyi ama insan kalitesi olarak falan gerçekten hiç memnun olmadığım bir yer. sadece gece 11 - 1 arası random saat aralığında çok eğlenceli bir geyik dönebiliyor. sourceop var bir de iyi diye duyduğum; ancak oynamadığım için kesin bir şey söyleyemem.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ulan nerden denk geliyorum premium serverlara.. Hightower'da tam son capturea çıkıyorum, 3 sn falan kalmış, takımlar dengeliydi bu arada sayı olarak. Tam o 3 sn kala biri premium hedesiyle takım değiştirdi, o saniye beni attı karşı takıma. Payload aşağı düştü tabi..
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Premium?Ping? walla ping sorunu olmadı hiç premiumda ilk defa duyuyorum oda ne oluyo?Bide bu millet abuk subuk itemler giyiyor bazen çok can sıkıcı oluyor sırf itemle dövüyorlar onları nasıl elde ederiz?
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 item ile döven diye birşey yok aslında. her itemın kendine göre getirisi götürüsü var. ha ama mesela pyronun degreaser bu tanımın dışına çıkabiliyo sdf
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 85.93.2.38:27016 Şu server eski tfc günlerimi hatırlattı bana, orda da vardı böyle bi map. Int. kapıp basket atmaya çalışıyorsun kendini soldier ile.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bu roket zıplama olaylarıda gne itemle dimi?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Normal soldier ekipmanı işte, herhangi bi roket, shotgun ya da başka bi seconder slot ekipmanı, bide 3rd slot ekipmanı.
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 oyunun en zevkli classını engineer olarak seçiyorum kendi adıma
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ZaugnaKhaldun said: LotusClan Team Interrobang Simian Cage NoHeroes bu 4 server iyi baya, interrobang us serverı olmasına rağmen 150 - 160 ping alabiliyorsunuz (pingine rağmen oynadığım en eğlenceli server açık ara). onun dışındaki serverlar uk serverları galiba, interrobang dışında en çok simiancage'de oynamaktan zevk alıyorum ben ama prime timeda girebilmek için baya bir zaman harcamanız gerekebilir. xkafe düşük ping için iyi ama insan kalitesi olarak falan gerçekten hiç memnun olmadığım bir yer. sadece gece 11 - 1 arası random saat aralığında çok eğlenceli bir geyik dönebiliyor. sourceop var bir de iyi diye duyduğum; ancak oynamadığım için kesin bir şey söyleyemem. oha cok sasirdim.ben sirf interrobang'de oynuyorum nickin ne ?
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Oha çüş 365MB'lik update çıkmış yine. NAPIYOSUNUZ OLM BU KADAR
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bi patch notunda scoutın crit kolasını düzelttik falan yazıyordu sadece. patchin boyutu 250 mb flndı adgs
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 @prodigy zaugnakhaldun yine ama şu sıralar pek giremiyorum, bi de gece oynadıkları için çok giremiyorum interrobange senin nick neydi? azzkikr başka bir yerden arkadaşım orada, brokenwolfla da çok trade atmışlığımız var sdfsd
quuq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 açmaya korkar oldum steami,çılgın gibi patch hazırlıyorlar.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 biri bana craft olayını anlatabilir mi 8-). Yeni oynamaya başladım bildiğin newbieyim anlıcanız. Nası metal yapıcaz, Şu bıçağı nası yapıcaz mesela?:)
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 @zaugna nickim pr0d dostum.bende bu aralar fazla giremiyorum kanada'da yasadigim icin biraz ters olabilir saatler..ama bi ara ayarlayalim oynayalim beraber..
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Abi afedersiniz ama bokunu çıkardılar, gün aşırı 300 mb'lık patch gelir mi lan bi oyuna. Kotalı internet olan ülkeler var, yazıktır.
Öne çıkan mesajlar