Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben bitek scout un achievementlarını açıcaktım. Önce scout yazdım 3 tane geldi. Sonra ekranda givemeall çıkınca lan dedim kalanı da bununla alıyoruz herhalde. Meğerse o tüm classları veriyormuş. Disconnect olana kadar %95'ini açmış. Acayip sinir oldum.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

update!

http://wiki.teamfortress.com/w/images/thumb/8/8f/Iron_Curtain_Guy.png/250px-Iron_Curtain_Guy.png

Iron Curtain geliyor lan!

22 sinde çıkıcak poker night oyunu bitirmen gerekiyor (heavyi yeniceksin iron curtain için)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar aranızda birinizde bow ve jar varsa özellikle bow bana gönderebilir mi? sydney sleeper yapcam diye heba ettim. headshot olmadan da sniperın mantığı yokmuş kafa gitti mmorpglere dedim ben debuff koyarim millet indirir ama yok ben vuruyorum.sonra karşıdaki adam vurup öldüryor.

steam hesabı androitlol.
Mesaj tarihi:
dünkü steam indirimiyle alıp başladım. 11 saat oynamışım. oturdum mu kalkamıyorum valla. evet yeni başlayan biri için var mı önerileriniz? spy oynuyorum çoğu zaman
Mesaj tarihi:
medic hariç hepsini denedim az çok. sniper ve spy baya zevkli. spy oynarken ezilmiyorum yine okdr 2/1 oran yakalıyorum aşşa yukarı

sorum var bu yeni silahları neye göre alıyoruz? exp gibi bişey mi var?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...