Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xkafe'yi düşük pingden ötürü tercih ediyorum ben.

bugün yabancı bir serverda pl_hoodoo oynadık 5 kişi falan; ancak serverın premium sistemi saçma sapan avantajlar tanıdığı için büyük kısmında zevk alamadım ben; denge diye bir şey yoktu yani.

toplanma işini buradan yaparız sanırım bir dahakine de, sonrasında da birimizin girdiği servera gireriz hep beraber. 100 ping altı yabancı serverlar olur bunlar elbette.
Mesaj tarihi:
işte bi de o var tabi. 100 ping altı yabancı serverlar arasından hangisine girdiysem saçma sapan bir premium sistemi var. ya da mutlaka bot oluyor falan. o açıdan xkafe en temizi. bi de veletler olmasa :(
Mesaj tarihi:
Yaklaşık 2 aydır falan o hodoo serverinda oynuyorum ben, ilk defa karşılaştım o multi sentry olayıyla. Ya yeni uygulamaya girdi, ya da bug o olay. Daha önce de premium üyelikle ilgili server mesajlari dönüyordu ama böyle de birşey yoktu hiç.

çok tatsız oluyor o şekilde. Ve fark ettiniz mi bilmiyorum, adam hiç metal toplamadan direk level 3 sentry kuruyor 3 tane. Sentrye kumpasi vururken ya damage almıyor ya da heal alıyor, dikkat ettim buna da. Çok pis dengesizlik yaratıyor bu durum, tatsız. Böyle devam ederse bırakıcam o serveri. Respawntime olmaması, düşük ping ve oyuncu kalitesinin iyi olması cekiciydi lakin böyle dayanılmaz.
Mesaj tarihi:
boyle devam ederse birakicam o server i ne demek abi, boyle birsey oldugu anda direk /quit cekmeyen oyuncu var mi burda?

kimi serverda premium lara reload time yok, respawn time yok, full metal, 3x build, 2x ammo , daha hizli uber charge v.b. gibi avantajlari var, server in keyfini cok cok kaciriyor. ben direk blacklist e aliyorum olur da pub da rast gelirsem.

yabanci pub lar icinde ben ukcs serverlarini oneririm acikcasi, premium lara sadece slot ve auto team balance avantaji veriyor, oyuncular genelde ayni kalitede v.b.
Mesaj tarihi:
oyunun ciktigi gunden beri vardi bu muhabbet, sadece noob sayisinda belirgin artis var. millet utanir caktirmadan falan yapardi ne yapiyorduysa. simdi barzo gibi 3 lvl3 sg yi yanyana koyuyorlar, ayri ayri koycak zeka dan bile yoksunlar, 4 sticky ile 3 sentry patlatiyoruz alla alla diye bakiyorlar.
Mesaj tarihi:
aquila said:

yahu premium dedigin oncelikli slot filandir, oyun ici durumlara karisinca boka sarar o is.

HL STAT:X lerde premium yazarak deneme yapabiliyorsun 15 dakkika girde gör heavy scout hızında koşuyor unlimited ammo/metal, çok hızlı dolup 20 sn süren über her adam öldürdüğünde + 50 hp patlamayan teleport 3-4 sentry kurabilme vsvs rezalet... 500 tane blacklist serverım var hepsi hlstats:X serverları
Mesaj tarihi:
competitive sunucular nasıl oluyo ya. ben hic bilmiyorum o yonunu. internet tabına basıp seciyorum bi tane.

ukcs'de cok oynadım bu arada, super mekan. eventlerine invite falan da atıp sevindiriyolar beni.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...