Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Oyuna sıkça update çıkması harika resmen. Pyro'ya beklediğim Buff gelmiş, ama biraz daha gerek diye düşünüyorum. FOV'u değiştirebiliyoruz, bence deli güzel birşey. Demoman benim favorimdi, zaten aşırı güçlüydü, nerf'lenmesi iyi olmuş.

Tüm değişiklikler:

[spo]Changes/Additions

* Added option to change Field-of-view, between 75 & 90, from the Options->Multiplayer tab
* Added option to disable Player sprays
* Increased flamethrower damage at point black range
* Demoman grenades (not stickybombs) no longer explode on contact after the first bounce

Bug fixes

* Fixed flamethrower hit detection
* Fixed a startup crash
* Fixed a case where players could get stuck in tc_hydro
* Fixed player movement prediction errors
* Fixed third-person sniper aim animation not matching player's view exactly
* Fixed achievements and stats being awarded when watching other player's demos
* Fixed rare server crash due to data corruption in networking
* Fixed a case where some sounds had incorrect volumes[/spo]

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 18:27 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

demin girdim oyuna ama nedense hiç oynayasım yok bu aralar. tf2 çıktığından beri zaten css ye girmedim. ne zamandır spy da olmuyorum, sen adamların arkasına sızmaya çalış o kadar sonra biri rastgele vursun. çok kişilik haritalarda olmuyor. ne güzel demoman oynuyordum, şimdi onun da ofansif yönü çok nerflenmiş. pyro güçlenmiş sanırsam önceden öldüremiyordum kimseyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos 9 Eylül 2007, Cumartesi - 15:37 tarihinde demis ki:
http://silphatos.googlepages.com/autoexec.cfgşunu deneyin, css config'i fakat komutların hepsi tf2'de de vardır büyük ihtimal. baya rahatlayacaksınız fakat kalite sürünecek tabii ki =)

dostum oyun kalitesi çok düştü fakat fps 25-35 ken 70-80 e cıktı

birde ayarlardan ölme efektini kaldırma var onu kaldrımayin adamlar ölmemiş gibi görünüyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...