Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 9ekimden sonra D&R getirir heralde.o tarihten önce box olarak alma şansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hmm hl2 kastirdi biraz, loadingler cok uzun suruyo, oyun ici cokta kotu degil. nedir hl2yle kiyaslaninca tf2nin durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 benim bilgisayarda 14vs14 dustbowl oynadım sadece ilk girişte takılıyodu oda ortama vs alışması için ondan sonra hiç bişey yok. tabii bu benim bilgisayarım seninkini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bende istatistikler sapıttı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 benim pc p4 3 ghz 256mb 6600 geforce 1024 ram Oyun çok kasıyor hızlandırmak için ne yapabilirim. Menü filan birşeyler kaldırıyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 GPU benim de aynı ve değiştirmekten başka yapabileceğin bişey yok korkarım. Model details dısında herseyi kıstım, 1024 x768 çözünürlükte 25-40 FPS alıyorum. Normalde çok rahatsız etmiyor ama sniper oynarken büyük dezavantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ne scout la oynuyabiliyorum ne scout kesebiliyorum takılmalar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 http://silphatos.googlepages.com/autoexec.cfg şunu deneyin, css config'i fakat komutların hepsi tf2'de de vardır büyük ihtimal. baya rahatlayacaksınız fakat kalite sürünecek tabii ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Oyuna sıkça update çıkması harika resmen. Pyro'ya beklediğim Buff gelmiş, ama biraz daha gerek diye düşünüyorum. FOV'u değiştirebiliyoruz, bence deli güzel birşey. Demoman benim favorimdi, zaten aşırı güçlüydü, nerf'lenmesi iyi olmuş. Tüm değişiklikler: [spo]Changes/Additions * Added option to change Field-of-view, between 75 & 90, from the Options->Multiplayer tab * Added option to disable Player sprays * Increased flamethrower damage at point black range * Demoman grenades (not stickybombs) no longer explode on contact after the first bounce Bug fixes * Fixed flamethrower hit detection * Fixed a startup crash * Fixed a case where players could get stuck in tc_hydro * Fixed player movement prediction errors * Fixed third-person sniper aim animation not matching player's view exactly * Fixed achievements and stats being awarded when watching other player's demos * Fixed rare server crash due to data corruption in networking * Fixed a case where some sounds had incorrect volumes[/spo] [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 18:27 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Her taraf pyro oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 pyronun balta süper ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Pyronun aduketi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Silphatos verdigin config işe yaradı baya ama karakterler jelibona döndü :) tek renk gibiler parlıyorlar vede hangi hangi komut o hale getirmiş olabilir fikrin varmı bir tek onu düzeltsem yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Pyro'nun sesi efsane. Medic diye bağırışı adamı öldürüyo zaten: ömüüüü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kenny direk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 CS:S'de skinlerde pek bir fark olmuyordu bu komutlarla, hangisi parlak yaptı bir fikrim yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 aa demoman olmamış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 steam içindeki bütün configleri sildim genede düzelmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 demin girdim oyuna ama nedense hiç oynayasım yok bu aralar. tf2 çıktığından beri zaten css ye girmedim. ne zamandır spy da olmuyorum, sen adamların arkasına sızmaya çalış o kadar sonra biri rastgele vursun. çok kişilik haritalarda olmuyor. ne güzel demoman oynuyordum, şimdi onun da ofansif yönü çok nerflenmiş. pyro güçlenmiş sanırsam önceden öldüremiyordum kimseyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 demoman nerf yedi 1. silahtaki bombaları bir kere sektikten sonra patlamıyorum vs. ama HALA ÇOK ÜBER... illa yiyecek nerf olmaz böyle ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Silphatos 9 Eylül 2007, Cumartesi - 15:37 tarihinde demis ki: http://silphatos.googlepages.com/autoexec.cfgşunu deneyin, css config'i fakat komutların hepsi tf2'de de vardır büyük ihtimal. baya rahatlayacaksınız fakat kalite sürünecek tabii ki =) dostum oyun kalitesi çok düştü fakat fps 25-35 ken 70-80 e cıktı birde ayarlardan ölme efektini kaldırma var onu kaldrımayin adamlar ölmemiş gibi görünüyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Beyler nerden çekerım ve oynarım bu akşam katılayım aranıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 steamden 45 dolarlık orange box ı alıp başlayabilirsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ölme efekti de ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Yeni update'le Very High Texture options geldi. Çok büyük fark yaratmıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar