aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 her slota degisik degisik silahlar filan geldi iste, simdi en son patchlede bunlari craft edebilme olayi geldi.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi öle 2-3 ay oynayıp bırakılcak bi oyun değil ya bu :) her class için işte standart silahlar dışında yeni silahlarda var, avantajları dezavantajları var bunların. mesela son patch'le gelen soldier silahından vereyim örneği, Direct Hit diye bi roketatar geldi, alan etkisi %70 daha düşük ama direk vurduğunda %25 daha fazla damage, füze %80 daha hızlı, bide havada vurursan hedefini mini-crit vuruyor. crafting'de şöyle oluyor. oyunda random olarak silahlar düşüyor ara ara, bunlar inventory'de birikiyor. sonra bunları önceden hazırlanmış recipe'lara göre birleştirince başka itemlar gelebiliyor. mesela 3 primary weapon birleştirince 1 tane lvl1 metal, 3 tane lvl1 'i birleştirince 1 tane lvl 2, 3 lvl 2 birleştirince lvl 3 geliyor. son olarak o 3 tane lvl 3 metali birleştirirsen şapka geliyormuş :) biraz zor yani ama olması da güzel. ayrıca çoğu kişi "oyun bozuldu" falan diyor, hiçte öyle bi durum yok bence. daha bile eğlenceli oldu.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Xenocide said: DadashNik0F said: soldierin kazması ile 2 vuruşta hw almak apayrı bi olaymış. 2 vuruşuda crit olmuştur. soldier'ın kazması sanıldığı kadar güçlü değil ben 3 vuruşta alıyorum heavy'i zaten 3 kere vurdurtuyorsa ölsün bi zahmet. can azaldıkça sanırsam crit atma ihtimali artıyor kazmanın. yok crit değil. 20 canla falan pusuda bekliyodum 2fort balkonun altında. adam balkondan atladı. burda fall damage yediğini düşünüyorum zaten. 2 vuruşta indi. aynı canla farklı zamanda pyronun tekine tek vurdum crit(canı fulldü eminim). canın 30un altına indiği zaman hızın scoutun hızına ulaşıyorsa damageinde ona oranla bayağı bir artıyordur.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu achievementlar buglı yaa demomende decapitate your nemesis diyor 5 kere yaptım açılmadı, eyelander ile öldürüp tauntu bas diyor yapıyom yapıyom olmuyor. soldierlada bi achievementında da ölmeden medicine saldıran 3 playerı öldür diyor. gittim dispansere saldıran 1 playerı öldürdüm achievement açıldı. var mı böyle sorunları olan ?
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 valla bazen bazı alakasız achivementlar açılabiliyor hakikaten. soldier'ın S*M*A*S*H ini mesela nası açıcam lan hass falan derken kel alaka bi şekilde açılıverdi. ya da bize kel alaka gibi geliyo o savaş ortasında. farkında olmadan yapıyorda olabiliriz.
drencrom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 soldier heavy i 3 vuruşta öldüremez.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bütün roketler azına çarparsa öldürür.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 tam ağzına çarpması gerekmiyor ama 4'ünü de yakınına atınca ölüyor. kalkanlı demoman ise 2 crit + 1 normal'de ölüyor. kaç tane normal rokette ölür allah bilir.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kalkan çok dengesizlik getirdi oyuna bence. sticky kullanan pro oyuncular demoya adam gibi bişey gelmedi diye isyanlarda. granade kullananlar ise coşuyor. eyelander+kalkan kullanan biri soldier,demo,pyronın dibine girdiğinde çok rahat alıyor. şarjıyla 200 canın altındakilere tek çekiyor, kaçan scoutu yakalıyor. zor durumda kaldığında kaçmak için kullanmasıda cabası.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 lan daha ne gelsin, adamlar ellerinde kilic teror estiriyolar, davayi soldier kazandi bi cizmeyle kandirdilar anasnisatiim.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 işte sticy kullananlar öyle düşünmüyor
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 valla sticky yerine scotish resistance geldi. silahın nası bi silah olduğunu bilmiyorum ama baya kullanan olduğuna göre seviliyor. tabiiki her demoman'e hitap etcek diye bişey yok gayet soldier'ın direct hit'i de bazı solly'lere hitap etmiyor. ben herzaman direct hit kullanmıyorum mesela değiştiriyorum sürekli.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sticky lame'di zaten. gercek demoman nade kullanır
nuki Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bu arada benim hiç bir ekledğim favorite sever görnümüyor nedenini bilen var mı?
nuki Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 DadashNik0F said: kalkan çok dengesizlik getirdi oyuna bence. sticky kullanan pro oyuncular demoya adam gibi bişey gelmedi diye isyanlarda. granade kullananlar ise coşuyor. eyelander+kalkan kullanan biri soldier,demo,pyronın dibine girdiğinde çok rahat alıyor. şarjıyla 200 canın altındakilere tek çekiyor, kaçan scoutu yakalıyor. zor durumda kaldığında kaçmak için kullanmasıda cabası. +1 en azından charge'inin nerf lenmesi lazım.
vaqta Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bu varken yeni konu açmak istemedim.. şimdi ben orange box u yükledim team fortress 2 yide yükledim steamde 100% ready olarak duruyo ama ben oyunu açtığımda preparing to launch diyo o yazı kayboluyo ve hl2.exe çalışmayı durdurdu lütfen programı kapatın yazıyo ve altta sadece programı kapat çıkıyo ... bu sorun herhangi birine oldumu olduysa çözümü nedir bilen varsa yazsın lütfen..Teşekkürler
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 steamde oyuna sağ tıkla properties e gir ordan local fileda verify game integrity ye tıkla muhtemelen çözer sorunu
vaqta Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hala aynı hatayı veriyo... başka bi çözüm bilen varmı? neden olmuyo bir türlü anlayamadım ...
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bildiğiniz bi achivement serveri var mı ya mümkünse stream olan, bazı serverlarda bi komut yazıyorduk tüm achivementları alıyorduk, yalnız şimdi arandım öyle bi server bulamadım, bi ton yeni silah fln gelmiş hala eski lvlli silahlar var bende...
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya açıkcası böle girip kapıştıın bi oyunda TF gibi böle levellı itemlar yok achievementla elde edilen silahlar koyulması biraz garip gelio bana, ha silahları koyarsın oyun içersinde her soldier birbirine benzemez birisi farklı roket kullanır dieri farklı vs güzel şeyler bunlar da . Yok achievementla açılsın yok bilmemne ile craft edilsin, garip gelio bu tarz bi oyuna. Mmorpg olsa anlıcam o da deil ki heh. giriosun bi servera açiosun achievementlaır veya 2 kiş igir arkınla bi servera ne gerekiosa yap vs. topla itemları craft et vs. Bu senin accountda hep kalio mu bi kre aktif edince her oyunda direk kullanio musun bu yeni silahlaır ıvır zıvırıları.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya adamlarin istedigide iste biraz rpgemsi olsun yane oyuncuyu baglasin istiyolar lan abow yeni roket gelmis bunuda aciyim abow yeni sapka cikmis bunuda kasiyim diye xbox livedan sonra cikti bu asivment olayi cok tuttu abi millet seviyo sidik yarisini
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eskiden achievement ıvır zıvırla açılmıo muydu ilk bu değişik silahlar çıktığında ya.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 achievementla da açılıyor random drop olarakta geliyor mesela demomenin milestone 3 achievementini yaparsan scottish resistance silahı geliyor. ben achievementı açmadan silah 2 kere düştü bana.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mortis said: ya açıkcası böle girip kapıştıın bi oyunda TF gibi böle levellı itemlar yok achievementla elde edilen silahlar koyulması biraz garip gelio bana, ha silahları koyarsın oyun içersinde her soldier birbirine benzemez birisi farklı roket kullanır dieri farklı vs güzel şeyler bunlar da . Yok achievementla açılsın yok bilmemne ile craft edilsin, garip gelio bu tarz bi oyuna. Mmorpg olsa anlıcam o da deil ki heh. giriosun bi servera açiosun achievementlaır veya 2 kiş igir arkınla bi servera ne gerekiosa yap vs. topla itemları craft et vs. Bu senin accountda hep kalio mu bi kre aktif edince her oyunda direk kullanio musun bu yeni silahlaır ıvır zıvırıları. kalıyo tabi açtığın silah. ama şöyle bişey var, yeni gelen her silah backpack'inde duruyor. crafting ile sende 1 tane olan silahı kullanıp başka bişey yaparsan o silahı tekrar düşürene kadar kullanamıyorsun. o yüzden aynı silahtan bikaç tane olcak ki 1 tanesini saklayıp diğerleriyle craft yapacaksın.
Öne çıkan mesajlar