Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tık tık tık 5 adamı 3snde harcamanın tadı bambaşka. liste yetmedi 4 gösteriyor şerefsiz tf2 [spo][/spo] scout kuğbalesi [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 demin girmeye başardım türk server'ina nasıl düzeldi bende bilmiyorum sagolun ilginiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 siz oynayın biz youtubedan izliyelim... cefamı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya yanlız birşey dicem millet hala takım oyunu oldugunu kavrıyamamış sanırsam. play for kill tadında herkez. en azından 3 engineer olması gereken defans bölümlerinde millet hiç oralı degil.2 dk bile dayanamıyor takım sonra düşüyor point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 eski tf2 ciler eridi gitti, yenılerinin yetişmesi zaman alıcak tabiki, gameplay izledik bügün bi ka ç bizde fark ettik millet dan dun koşuyo sağa sola bişey yaptıkları yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 adam gibi clan isterim. spydır enginardır scouttur görevimi şukela yerine getirrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bak bak, sslere göre benim adamımı çalmışsın :) (çalmamış da olabilirsin tabi hehe) bi de daha takım falan durun, ben oyunu çözemedim tam olarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 meleeler acayip olmuş ya çok can götürüyor wrenchle triple kill çektim bugün allah yarattı demeyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu arada overheal nedir onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 overheal şey oluyo sanrım, mesela soldier 200 healtı varya oveheallıyp onu yükseltiyosun dah adayanıklı oluyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bufflıyorsun işte %50 hp bonusu veriyor. heallamayı bırakınca çabuk tükeniyor ama. bu arada kritiklere devam : - oyunda critical vurma şansı var. bazen soldierların mavi roketleri, shotgunların mavi mermilerini görüyorsunuz ya aha da onlar. shotgunın çök ölümcül olmadığı bir uzaklık var, -6 defa shotgunla ateş etseniz anca öldürebildiğiniz- engineerın biri shotguna bastı BİYUVV diye efekt ile mavi mermiler üstüme geldi (sarılardan değil işte) , gg. 150 hp vardı ayrıca belirteyim. soldierların falan da öyle, kendi roketinizi ayağınıza atsanız bile çok aşırı hasar görmüyorsunuz ( siz 125 vuruyorsanız dibinizdeki adama kendinize 40 50 belki ). critical olunca adam da ölüyor siz de ölüyorsunuz. yakın mesafede avantaj değil dezavantaj oluyor da soldierı ilgilendiriyor bu kısmı, demo dışında bu tür bir taktik kullanması gereken yok (sanırım). hala nası yani diyorsanız kazanan takımın karşı takıma lök diye giriştiği ufak bir süre var ya, orada mermiler roketler farklılaşıyor BİYUVV CAUVV diye sesler geliyor aynı zamanda, işte o olayın random olduğunu düşünün. bence kalkması veya yumuşatılması gereken bir olay. - scout oynamayı öğretin bana //_; başkası oynuyor hedef alamıyorum adamı, adam iki vuruşta soldier indiriyor. ben scout oluyoum oraya hop zıp spy adam dalga geçer gibi tabanca ile tık yapıyor , gg. skill sahibi adam kontrolünde en imba class bence. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 01:56 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 sailor son anda almışımdır elinden heheh bu arada orda cıldırdım ben ya. defensın tamamını indirdim siz bekliyorsunuz içerde hala ^^ microfon kesinlikle şart anlaşmak cok zor yazana kadar ohoo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 simdi tf2 oynamak icin en basit gereksinimler nedir(donanim olarak degil), ne almamiz lazim, hicbisey yok ben de, steam hl2 filan anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 http://www.steampowered.com 'a gir Steam'i çek, kur. Kendine bir account yarat, sonra kredi kartınla steam üzerinden Orange Box'u satın al. HL2 falan oynamadıysan cennet gibi fırsat. 45$ veriyorsun, HL2 + Episode 1 + Episode 2 + Team Fortress 2 + Portal alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ilk gözlemim spy'ın çok güçlü olduğu yönünde. Birde Heavy biraz güçsüz geldi nedense. Targetı tutturması zor ve medic i iyi koruyamadığı kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 baştaki postta da dediğim gibi, spy çok hoş bir karakter ama siz backstab için uğraşırken engineerın tekinin turretı onarırken wrenchi size geliyor ve anında 125 hp'niz gidebiliyor critical olayı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 critical hit kafadan vurma değil mi ya? bi de overhealın o olduğunu anlamıştım da. şimdi az da olsa medic oynadım. aşağıda bar çıkıyor. onun dolması neyi ifade ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 übercharge o, dolunca sağtıkla kullanıyon sen ve o an heallediğin adam belli bir süre invul oluyor [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 13:05 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 tek alınmıyor mu ey key ya 45$ verilmez ki şimdi hl2 fln var zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Tek alınmıyo sanırım. En azından şimdilik. Ama Orange Box baya ucuza geliyo. TF2+HL2:EP2+Portal alırsan 30+20+30=80$ ödemek zorunda kalıyosun; salt TF2 30$. Orange Box toplamda 50$ (10 ekime kadar alırsan 45$), çok hesaplı yani. İçinde HL2 ve EP1 de var ama, bunlara zaten sahip olan adama sökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 dostum yabancı servlarda 100 küsür ping var oynanmıyor. toplaşıp Türk serverı var bi tane ona girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: critical hit kafadan vurma değil mi ya? yok benim deidğim o değil senin dediğin gibi critical strike yazısı da çıkaranlar var ama o vurduğun bölgeye bağlı. benim dediğim tamamen rastlantısal olan, roket/bomba/mermi/vs rakibe daha ulaşmadan gerçeklenleri. yoksa kafaya wrenchle vurunca intstakill olmuyor. (evet çok taktım valla wrench hasarını. binbir numarayla arkalarına geçtim, adam yeni patlattığım sentryi benden habersiz bir daha kurarken mouse a elini basılı tutuyormuş upgrade için , benim yöne döndü yerden mazleme almak için ve dönmesiyle 125 hp mi götürmesi bir oldu.) said: dostum yabancı servlarda 100 küsür ping var oynanmıyor. o kadar da değil :D 200 den sonrası oynanmıyor 150 ye kadar oynanıyor 150-200 arası hafiften kayıyor. said: toplaşıp Türk serverı var bi tane ona girelim. ama evet 20 den aşağı latency ile oynamak rüya gibi. 2 yıldır 150 pinge alışmışım, single oynuyor gibi oldum bir an. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 14:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 YA UPDATE EDİYOR BU ???????? ühüh ya oyun oynicam heyo diye koştum geldim eve 20 k/s ile update ediyor : 60 lara çıktı bunu yazarken de neyse ümtili değilim pek. 5 e düşebilir her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bu su an yapılan steam update said: Changes/Additions Added new driver checks for Team Fortress 2 on Windows Vista and Windows XP Bug fixes Fixed a regression with being unable to minimize windows by clicking their taskbar entry Fixed microphone being left on when leaving the settings dialog after testing it Fixed a rare crash on startup TF2de update oluyor 10dklık bi update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: o kadar da değil :D 200 den sonrası oynanmıyor 150 ye kadar oynanıyor 150-200 arası hafiften kayıyor. kötü oynuyorum fps düşük bi de lag olunca millet 400 lerdeyken ben 20 30 takılıyorum. düşük ping iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar