Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Box modeling kullandım yaparken.Daha kafa yapabilecek kadar güvenmiyorum kendime. İlk hali Ön Arka Beğenmediğiniz yerleri söyleyin lütfen =) Işın kılıncını hesaba katmayınız. [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 08:22 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bu gerçek bi insan mı olcak ne olcak spiderman'in intertoy oyuncagı gibi olmuş. gerçek bi insan modellemeyse baştan aşşa olmamış oranlar.öle döt öle göğüs mü olur :D ışın kılıcının üstüne mi oturtcan tamamen bitince merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 göğüs tamamen kontrolden çıktı çok fazla vertex girdi olaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Sen bakma Fistan'a, ilk çalışman için gayet güzel bence. Hiç hevesini bozma devam et. Ben yapmaya çalışsam ortaya patates kafadan beter bişey çıkar herhalde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 1-2 orantı hatası var. Kollar kısa olmuş (bilekleri biraz daha orantılayarak aşağı çekersen hallolur), eller de vücuda göre çok küçük. Onun dışında gayet hoş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bana beleşe ders vericeksen süper olmuş, yok vermiceksen begenmedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 memesi böle çok içeri basık olmuş kadın dediğinin memesi tombul olur hopladın mı sallanır askfjhsd :D valla güzel olmuş ışın kılıcıda güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar