Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 "boztu" sağolsun paylaşmıştı. teşekkürler. güzel oyun ama efektif oynayamıyorum ya. heyecan vermiyor pek. multiplayer falan olsa çok daha iyi akarım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bi italyan ülkesi al o zamanan sarar :) bi zaman geiiyo bütün major powerlar sana savas açiyo :) Oda sarmazsa irlandadan bi ülke al onla oyna :). Biraz daha challenge istersen navvara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bu oyunu bir türlü çözemedim, karmakarışık geliyor, sonra bayıp bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 victoriadan, ck dan sonra hiç karışık değil :( bir kaç bi okusan ne neden oluyor asıl oluyor sende seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Civ5'ten keyif alan adama bu mu CK2 mi :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 alakasız hocu sorun ikisinden de keyif alabilirsin civden keyif alsanda almasanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ck2'ye yürüdüm de dlcsi bitmedi al al al.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 akdeniz suratlarını almayaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 gencler elinde eu3 cd steam gift yada cd key olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar