cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 cbnc-e sanırım kasım gibi başlicak 2. sezona öle bişiler okumuştum yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Hayır, ara sezon'da başlar büyük ihtimal. Yeni sezon program çizelgesinde, Heroes & Prison Break ve Rome yok şu anda. Şubat - Mart civarında geliceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 dergide okudum diye hatırlıyorum ama emin değilim işte eylülde aqmerikada kasımda da cnbc-e'de başlayacak diye aklımda kalmış yanlış olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ptesi amerikada başlıo gece nete düşmüş olur 1gün içinde de altyazısı çıkar:F takriben salı gibi izlemiş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben bugün izlerim ingilizce altyazıyla bekleyemicem türkçesini =D=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 son 10 saat... iyice gerilmis durumda ortam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ehe çarşamba izleriz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Net'e düşsede izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 izler izlemez spoileri yapistiricam, izlemeden gelmeyin =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 nbc de saat 9pm'de vercez dio amarikaya göre [doğru yazdım] 9pm bize göre kaç oluyor gece gece beynim döndü :F 2 3 torrent buldum da fake olabilirmiş commentlerin bazısında fake la bu diyor neyse çarşambaya inş izlemiş oluruz izlemeyen topaa girmesin :F + buldum yav AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ 7 saat geri - Dogu Kısım 8 saat geri - Orta Kısım 9 saat geri - Daglik Bölgesi 10 saat geri - Pasifik 11 saat geri - Alaska 12 saat geri - Havai heralde orta kısıma göredir 8saat fark var desek hmm şimdi şöyle oluyor bize göre saat sabah 5te onlarda yayınlanıyor yani öğlene doğru nete düşmüş olur off beynim duracak [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 23:47 tarihinde, Burax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 torrent buldumda inş odur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 fakemidir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sample çekmelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 baslarken yazarim ben, korkmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mr Linderman clockwork orangedaki Alex miş şimdi öğrendim huehue vay be 35 yıl .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bugun basliyo burda yeni sezon (us) edit: suan 5:46p, 9da baslicak. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 03:47 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 10 dakka sonra basliyo, hadi ben izlemeye gittim, bitince yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ilk bolum = INANILMAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 maksimum ne kadar inanılmaz olabilir ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 spoiler verin ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben indiremedim çünkü düşmedi daha ama burda reklamlı falan televizyonda izlemiş yaklaşık 10 kişiden de aynı yorumları aldım: hepsi AMAZİNG AWESOME OMFG THE BEST EPISODE EVAH falan filan mest olmuş durumdalar.. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ahaha lool şuanda girdiğim 2 torrent sitesi de çökmüş durumda.. açılmıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Prison break nete düştü indirdik ama daha heroes gelmedi..torentte falan varda fake hepsı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hadi nete düştü gencler hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar