Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 heroes drama dizisi, aksiyon degi. x-men ayarinda birseyler bekliyorsaniz hep hayal kirikligi yasayacaksiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yakında sylar peter matt kafa kafaya verip içip içip ağlarlarsa şaşırmıcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 lol son sahnede sylar ve peter dışarı cıkarken gelen eleman buna izin veremicem demesi acayip güldürdü beni.neyine güvenio bunlara karşı çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cidden abi adam kendini kopyalıyorsa kaç yazar Koskoca sylar 6 tane düz adamı geçemicekse oturup ağlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 matt'in kendisiyle oldurmeye gelen adamlardan birine yaptigi gibi birsey yapmistir peter. yani o doppelgänger coktan hayallerdedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kendini kopyalayan adamın özelliğini syler alsa neler olur acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tokasra said: Cidden abi adam kendini kopyalıyorsa kaç yazar Koskoca sylar 6 tane düz adamı geçemicekse oturup ağlasın senaristler saçmalamazsa dediğin doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben komedi ve claire dizisi olarak kabul ettim bunu artık, o şekilde izliyorum çok eğleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sylar bad guy modundayken alsa kopyalayabilme yeteneğini 10 dkda dünyayı bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 o değil de madem artık milletin kafasını açmadan yeteneklerini alabiliyor, neden samuel'inkini almadı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 öyle alması için bi etkileşim olması gerekiyo, böyle karşı tarafın kendini ruhunu açması filan gerekiyo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ? sylar iyi bi insan mı oldu artık?? pofff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahahaha nur indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hic kotu olmadi ki, kafasi karisikti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sylar ağzını burnunu kırsın şu son gelen adamın acayip istiyorum ya.. Hani prison break'te bi ara japon fbi ajanı vardı ya bi tane cins.. Lincoln bunu dövdüğünde bi sevinmiştim bi sevinmiştim.. öyle sevinicem.. artistik yapıyo bi de..tey allam.. dediğiniz gibi senaristler saçmalamazsa sylar feci ossurtucak o geleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o bolungecli adamin sonu kacinilmaz zaten, hepsini tek tek dovucek saylir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Tokasra said: o değil de madem artık milletin kafasını açmadan yeteneklerini alabiliyor, neden samuel'inkini almadı abi daha önceden de o şekilde alabiliyordu. elektrikli kızın kafasını açmadan almıştı. sonra dayanamayıp öylesine açmıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 alternatif hiro gelse kesse gitse herkesi, dizi ne güzel olcak halbuki http://misterthreesixty.files.wordpress.com/2009/05/future-hiro-heroes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sylar iyi olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: abi o alternatif hiro gelsin tüm diziyi bırakmış adamları toplar tekrar başlatırım şerefsizim. o sylarla bölüngeç adam şöyle olcak: matt bastırmış güçlerini felan fesmekan sadece telekinesis var işte ittiricekler ittiricekler öldüremiycekler falan filan. peter da claire insanlar yanında ölürken donup kalıyo ya mal gibi bakıyo ya öyle bakıcak "noluyo laaan?" diye ali gibi isyan edicek. beynine girmiycek adamın sopayla falan vurmaya çalışçak. sonra adam hepsini tutucak aşsldfk kesin böle olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sylar ile peterı öldürmek için sadece çoğalma gücü olanı yollaması hata yav. Syların güçleri hala varsa ki duvarı kırdıgına göre var demek. Sylar onu çiğ çiğ yer hemde peterda beyin kontrolüde var ki kaymaklı ekmek kadayıfı yaparlar o adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 senaristlerin elinde saçmalamak için mükemmel bir koz daha var bakalım kullanabilecekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi dizinin en işe yaramaz gücüne sahip adamı yolluolar syları durdurması için. sylar bütün panayırı tek başına durdurmaya gitmio mu zaten adsfasdf bu arada herşeyi geçtim sylar - peter yanyanayken peter da habire güç değiştirirse baya bişi yapabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gelecek bölümde salak salak olaylar olursa bırakıcam toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 heroes uzun zamandır saçmalamıyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar