CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ZOMG bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 mininova ya erisemiyorum. alternatif gösterecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 eztv güvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 soru Bu clairein peder, bennet midir nedir,gözlüklü eleman, bunun gücü falan yok ,canavar gibi hepsiyle başa çıkıyor ,olayı ne bu adamın tam, bişiler mi kaçırdım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Onun gücü, gerizekali kizini her sartta korumaya calismak. Kizi ölümsüz oldugu halde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Claire'in babasıGözlüklü eleman Jason Bourne gibi bir tip. Onun hikayesi sanırım geçen sezon geçmişti. Nasıl şirkete girdiği, Claire'i evlat edinişi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bennet kendini naısl koruyacağını öğrenmiş baika bir olayı yok. Peter dahil herkesin nasıl güçlerini alacağını anladık sanırım. Birde çizgiroman olayı süper.Bu hatitlinin kardeşide colosus gibi bişey sanırım unpenatrable skin. Baya zevkli bölümdü. Ama efektler hala kötü. Özellikle o ormandaki sahnede ağaçlar falan baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ben pek begenmedim ara bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Evet ara bölümdü ama 3x10 bennett bakalım o silahı ateşlicek mi. gerçi baya sinirlendi kızının canını yakmaya çalıştıkları için. şöyle bişey var, tutulma geçince güçler geri geliyor olabilir. Claire yatakta can çekişiyo tekrar kanaması başladı. Onu öldürmez senaristler. Onun ölmemesi için bir an önce gücünün yerine gelmesi gerekiyo. Bu durumda da, tutulma geçecek tam tutulma geçince noah ateş edecek sylar'ı vuracak sylar şöyle bir yatacak kalkacak noah'ın peşine düşecek gibi bir fikrim var ne kadar tutar tutmaz bilmiyorum tabi. fikir sadece. Bi de, arthur'un güçleri gitti birisi de çıkıp ense köküne vurup çuvala sokmuyo adamı. Ben sarışın speedster kızımız daphne'nin çok yaşlanmış olucanı düşünüyodum ama bacak olayları ne alaka oldu onu anlamadım. Eğer yaşlılıksa suratına niye olmadı? It's happening again dedi ve babası anladı. daha önce ne zaman niye oldu. Falan çok soru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 daphne işte kız eskiden sakatmış gücü gelince speedy gonzales gibin bişi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dephne için söyle bişey salladım; Bence bacaklarını aşırı kullanmaktan kötürüm oldu sdfsdf. Yada tutulma anında höldürü höldürü yardırıyordu o hızla giderken güçlerini kaybetti ve kaza yaptı :D Tabi bu olası değil. Arthur buna o gücü vermiş olabilir. Seni bulduğum yere geri gönderebilirim diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 evet daphne nin olayi gayet acik. Mrs Petrelli de tutulma sirasinda kör olsaydi sasirmazdim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hirodan hero olmaz Sylar'ın "i hate heroes" diyisi efsaneydi. Bir de Bennet bence Elle'i vuracak yanlıslıkla, gunes tutulması gecince guclerinin bir anda geri gelecegini de sanmıyorum. Bir de hiro 10 yasına dondu de yetiskin halinden cok bir farkı yok, ulan su herif ne zaman karizma olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 of beğenmiyorum bu sezonu bayık bayık bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dragonfire said: bennet kendini naısl koruyacağını öğrenmiş baika bir olayı yok. Peter dahil herkesin nasıl güçlerini alacağını anladık sanırım. Birde çizgiroman olayı süper.Bu hatitlinin kardeşide colosus gibi bişey sanırım unpenatrable skin. Baya zevkli bölümdü. Ama efektler hala kötü. Özellikle o ormandaki sahnede ağaçlar falan baya kötüydü. [spo]Valla ben anlamadım ya nasıl alacaklar güçlerini =) [/spo] bu arada bölüm güzeldi bence, herkes güçsüz, bazıları hö! noluyo lan falan triplerinde =) Özelliklede sylara çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sniper noah tam ateş ederken, güneş tutulması bitmeye başlıycak, merceğe yansıyan güneş ışığına kıllanan sylar hemen yere kapaklanacak, kurtulcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 iyi yazdin ama gerceklesirse +rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 @Pluton Formulu tamamlayıp alacaklar. Bazıları kesin formulsuz güçler olmadan bu dünya daha iyi falan diyeceklerden de çıkacaktır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dennis said: hirodan hero olmaz Sylar'ın "i hate heroes" diyisi efsaneydi. Bir de Bennet bence Elle'i vuracak yanlıslıkla, gunes tutulması gecince guclerinin bir anda geri gelecegini de sanmıyorum. Bir de hiro 10 yasına dondu de yetiskin halinden cok bir farkı yok, ulan su herif ne zaman karizma olacak. Hakkikaten yahu su 1. sezondaki gelecekten gelen karizmatik hiro yu bir turlu goremedik. Gerci ben bu halini seviyorum komik adam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 gunes tutulunca korkup namaza baslicaklar, allaha yakarip guclerini geri alicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 spo ben peterın güçler döner diye bekliyorum güneş tutulması bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bence tutulma direk reset gibi bişey. Herkesin güçler resetleniyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 +18 tutulmadan sonra dünyanın ahlaki anlayışı değişecek. haitili peter ve abisi ve bir grup zenci orgye dönecek. claire ile annesi delilerce sevişecek. matt aşkı kaplumbağada bulacak gibi birşey bekliyorum artık. cidden bitmesini istediğim bir dizi. sırf bu kadar seyrettim bari sonunda ne olacak diye seyrediyorum. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 tutulma bitince herkesin güçleri dönecek. mohinder tekrardan yaratık olacak. akp seçimlerde kaybedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bence tutulma teğet geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar