Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ahahaha öyle bi olmus ki yanlız sanki fotoraf çektiren sylar sen değilsin. aktör sensin moduna baglamıssın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sanki sylar sana sarılıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sarılmak değilde arkadan hareket çekecek gibi geldi bana kızdırmasaydın adamı okadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 cheerleader vardır sizin okulda...o yüzden gelmiştir... konuşma falan yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ahauha aslında resimde arkadan sarılıyoruz birbirimize ama gözükmüyo.. neyse ya herkes adamla resim çektirmek için beklerken adamı yakalayan 2 kişiden biri ben olduğum için rahatım B) yanındaki menejer kılıklı koca karı acelemiz var çabuk olun demese adamla güzel muabbete girebilirdim belki ama naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sylara arkanı dönmek hmmmm hmmm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sleepingdeath said: sylara arkanı dönmek hmmmm hmmm ... sylara güvenio belli :D hem sen dönmesen bile o zorla döndürür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Yanlız sylar ın eline dikkat, her an avuçtan bişi çıkacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 4. sezonu yeni izlemeye başladım da .. Bu Level 5'daki adamlar kaçıyo fln .. Niye orda tutuyolar madem o kadar tehlikeliler fln öldürseler ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sylar süveterle fln yani olmamış diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 arkadaşlar heroes normalde hangi gün yayınlanıyor yurtdışında? bir türlü torrente ne zaman düşeceğini öğrenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 pazartesi yayınlanıor... gece yada sabaha karşı torrente düşüo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hmm mininovada 7. bölüm çıkmış da ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Arkasokak said: hmm mininovada 7. bölüm çıkmış da ondan sordum. ne?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 fake'tir heralde ama teşekkür edenler vs. olmuş yorumlarda.sorum bakalım indiren var görünüyor yorum yapılır birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 şimdi baktım ama göremedim... fake tir yada promodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahaha cok hos hakkaten. keske konusabilseydinde selamlarmizi iletseydin...tr de cok sevilen aktorlerden sylar baba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 mahçup etmeyiniz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sen koskoca sylar'i mahcup etmissin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konu döndü dolaştı nereye geldi yeni bölüm çıksında utanmasın adam daha fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 AHAHAHA Sovereign Sylar'ı sidekick yapmış. Adamda konuşma yapacak özgüven kalmamıştır o fotodan sonra, o yüzden 2 dakika sürmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Jahrein said: Sovereign said: abi çok güldüm ya hala gülüyorum xD xD xD bu nedir abi :D sylar böyle utangaç kız gibi sarılmış. sende böyle bi star duruşu. ezmişin resmen koskoca syları phuaeuha zuhamaskdjfv harika resim yarıldım, sylar babaya trden sevgiler saygılar göndereydin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dEaThMooN said: 4. sezonu yeni izlemeye başladım da .. Bu Level 5'daki adamlar kaçıyo fln .. Niye orda tutuyolar madem o kadar tehlikeliler fln öldürseler ya ? sezon 3 yayınlanıyor daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu kadar dizi izlersen karıştırırsın tabi hangi dizi kaçıncı sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sylarda shabalak cikti, lan bu uc oglandan ucude birbirinden saf. baba petrelli super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar