SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Bana kalsa yılın en başarılı; onu da geçtim izlediğim en başarılı dizi. Lost falan filan derken bu dizi kanser etti beni müptelası oldum her bölümü izlediğimde biraz daha iyi geliyor. bırak şimdi şiir yazmayı da konuyu anlat.. Neyse konusu bir grup süper güçlere sahip kişilerin sahip oldukları güçleri yava yavaş keşfetmeleri , bu kişilerin olayları çözmeye çalışması ve aralarında ki fantastik kader birliği anlatılıyor. Hali hazırda 15 bölümü çıktı. Eğerki dizi arıyorsanız ve müptela edicek bişey istiyorsanız Heroes'u kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Cok basarili da, olayin icine gen kisimlari girince bazen komiklesiyor. Mohinder: "Well, I'm sorry, but I think it's extraordinary, and I want to help. By using the Human Genome Project, we can locate these people." Kafadan 30 yil derim boyle bir arastirmaya. Ayrica, locate olayi da ayri komedi. DNA yi veriyorsun, output olarak adres geliyor, ne ala memleket Harika dizi ama izleyin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 severek izliyoruz efenim. ayrıca hiro nakamurayada tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 -you are a bad woman! *cot* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 dizi kesinlikle mükemmel.. "acep sylar hiroyu öldürücek mi?" diye kara kara düşünmeden edemiyo insan.. her pazartesiyi salıya bağlayan gece 4-5 civarı tv başına kilitleniyoruz :D [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 21:13 tarihinde, xarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 yatta ^_^/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 uzun süredir ilk defa beni bağlayan bir dizi. karakterlerin birçoğunu seviyorum ama tabiki hiro nakamura bir başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 12'yi izliyorum, bu akşam 13-14-15 var sırada ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 süper dizi ben de 4 gözle bekliyorum yeni bölümleri.. hironun da hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hirodan cacik olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 oturtma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ailecek izliyoruz ,heroes hastasıyız, peter petrelli adamımızdır, hiro dan cacık olmayacağı doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ben de çok merak ediyoruym şu diziyi ama Prison Break + Lost derken 3gblık kota felaket aşıyor zaten. bunu CNBC-e den takip edicem başka çarem yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Peter Petrelli kadar gicik bi herif yok dizide ya... patlasada kurtulsak dedirtiyor herif. Hiro + Ando ikilisi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bu dizide adam olmıcak bir herif varsa o da nathan pitrelli dir yahu:) niki/jessica kombosunun da hastasıyım:) ilk defa adam gibi bi rolde görüorum larter ı, oh be dedirtti yani sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 mohinder'in ses tonuda cok hos ama saf cocuk biraz :p onun disinda ponpon kizimiz ve annesi pek güzeller * ne aile ama * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 O kadin Nip/Tuck daki gangbangci baci rolunden sonra hangi rola girersin girsin degisemez valla gozumde : ) Nathan adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 azmo naptın sen yav ? gelişim olarak en çok beğendiğim karaktrer peter benim, hiro başta favori idi ama baydı yok gücüm gidiyor yok bilmemne iyice şebek olarak kullanmaya başladılar karakteri kadından yumruk yiyor nakault oluyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 başladı mı gösterilmeye yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben bir de Mr. Bennet'i seviyorum ya ilginç teorilerim var onla ilgili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sylar gibi adam mı var aslında, alayınızın aklını alacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 son bölüm iyice entrika oldu yanlız :) [spo]claire nin gerçek annesinin nathendan para istemesi niki veya jessica ne derseniz :) nathen i oldürücek olması ki bence oldüremiyecek şöyle ki peter geleceği gördüğü sahnelerde abisi yanında ve 2 hafta var gördüğü geleceği yaşamasına eğer nathen orda durabiliyorsa niki onu öldürmemiş olacaktır.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]en karizma adam öldürülmez zaten dizide ayıp.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]ucar gider abi adam, kursundan hizli mubarek.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 cnbc-e lost'uda yayınlıo olsa heores lost prison break izlerdim aynı anda çokda mutlu olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar