Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi yayından kalkıyor

fede

Öne çıkan mesajlar

said:
'Kurtlar'a yol göründü
Binlerce şikâyet üzerine RTÜK üyeleri, Show TV genel müdürüyle Ankara'da bir araya geldi. Kanal, dizinin yayından kaldırılması için çözüm arayışına girdi
RTÜK Başkanı Zahid Akman ve Üst Kurul üyeleri izleyicilerden binlerce şikâyet gelmesi üzerine Kurtlar Vadisi-Terör dizisiyle ilgili olarak Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ile görüştü. Kanal yönetiminin, yapımcı firmayla hukuki soruna yol açılmadan diziyi yayından kaldırmak için çözüm arayışına girdiği öğrenildi.

13 bin 953 şikâyet
Önceki gün Ankara'daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar'a Üst Kurul Üyeleri hem izleyicilerin şikâyetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktardılar. Saner Ayar'ın İstanbul'da kanal yöneticilerine RTÜK toplantısındaki değerlendirmeleri aktarması sonucunda, kanal yönetiminin, yapımcı firmayla hukuki soruna yol açılmadan diziyi yayından kaldırmak için çözüm arayışına girdiği öğrenildi. İsmi geçen dizi nedeniyle RTÜK'e 1 Ocak-13 Şubat arasında 16 bin 597 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13 bin 953'ünde dizinin yayınlanmaması, 2 bin 609'unda ise dizinin yayınlanması istendi. Dizinin bu akşamki bölümünün yayınlanmaması bekleniyor. Dizinin 8 Şubat'ta yayınlanmasının akabinde ise toplam 2 bin 898 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 2 bin 192'sinin (yüzde 75.6) konusunu Kurtlar Vadisi- Terör dizisi oluşturdu. İzleyicilerden gelen bildirimlerin 1924'ünde (yüzde 87.8) dizi şikâyet edildi ve yayından kaldırılması istendi. İzleyicilerden gelen 268 (yüzde 12.2) bildirimde ise dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi.

sabahta çıkan haber bu. düşünüyolarmış daha. gerçi bu akşamki bölüm de yayınlamıyacakmış galiba
Sosyal ağlarda paylaş

benim merak ettiğim rtüke şikayet edip bu diziyi kaldırtanlar sabah programlarını vs izliyorlar mı acaba. veya diğer saçma sapan insanları aptal yerine koyan programları.

kurtlar vadisi güzeldi bence ancak milletimiz söz konusu oldugunda asırı üzüldüğümü de söyleyemem. yeni yeni geçiyor liselerimizdeki kabadayı canpolat tripleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şöyle bişey varmış. genelkurmay terörle mücadelenin bi mafya örgütüyle yapılamasını mehmetçiğe saygısızlık olarak görmüş.

benim kanaatim bu konuda: ilk bölümde izlediğim kadarıyla polat alemdar ve çetesi bi mafya örgütü kimliğinden çıkarılmaya çalışılmış, hatta biraz deliyürek havasına büründürülmeye çalışılmıştı. bence en az 3 bölüm sonra karar verilmesi gereken bişeydi bu karar
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sabah programlarini duzenli bir sekilde her gun cezaevlerinde mahkumlara izlettiriyorlarmis. cezalarin bir parcasi olarak.

kurtlar vadisi fln beni alakadar etmiyor ama ulke cok fazla kafasiz insanla dolu. bir dizi etkisi ile nerden baksan memlekette 100 tane polat alemdar turedi.

okullarda sokakta, kahvelerde birsuru insan vurdular yaraladilar. ise yarayacaksa bunlar azalacaksa onlem olarak kaldirilmasi daha iyi.

nedir ki neticede adamlar bir dizi bolumune tonla para aliyorlar sen birilerini zengin ettiginle kaliyorsun ekran basinda. birde alay eder gibi 15 dk da bir reklam verirler, dizi biterken verir reklam bitince adam bakis atar ve bölümün sonu gelir falan..

kalksin boyle diziler cnbce izleyin izlettirin :) memleket kolpa dizilerden ve izleyiciyi düdükleme politikası yapan firmalardan kurtulsun
Sosyal ağlarda paylaş

Memlekette mafya özentilerini diziler yaratmıyor; bu özenti gençlik var olduğu için mafya dizileri izlenme rekorları kırıyor.

İlk Kurtlar Vadisi'nin 4-5 bölümünü takip etmişliğim var, o kadar dandik bir yapım değildi. Yayından kaldırılmasını çok saçma buldum, gerekli uyarılarla çeki düzen verebilirlerdi dizilerine. Sopranos da kaldırılsın o zaman yayından, ya da filmlerde dizilerde kimse ölmesin herkes birbirine çiçek atsın.

NOT: İmzam baya şekil olmuş haha

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 12:56 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Dizinin tüm orjinalitesi bozulur...Yayından kaldırılmasın istemeyen izlemesin kardeşim...Bu ülkede bir grup insan karşı çıkıyor diye dizimi kaldırılır...

Bu söylediklerimden kurtlar vadisi fun olduğum düşünülmesin bende pek hoşlanmam vadiden falan pusdan terörden....

Diziyi komik buluyorum hatta...
Sosyal ağlarda paylaş

diktatörlük olmuyo mu öyle abi. sonuçta adamların görüşü belli ne yapacağı belli falan. öyle bişeyi ceza vererek yaptıramazlar bence yaptırmamaları lazım.

bi de hakkaten kurtlar vadisinin şiddeti körüklediğini zannetmiyorum. kurtlar yokken de ilkokulda lisede çozuklar bıçakla kavga ediyolardı. zihniyet bu zaten türkiye'de. afedersin nişantaşındaki enten gerizekalının gözüne sokunca kurtlar vadisini korktu tabi adam. diye ağır bi eleştiri getirmek isterim çapımca.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar saçma bir karar ki neremle protesto etsem az gelir.
Yahu şiddete yöneltiyormuş, aklın mantığın yoksa izlemeyeceksin diziyi olacak bitecek.
Ebeveynler çocuklarınızda kişilik çatışması varsa izletmeyin, sonra birbirlerini öldürüyorlar.

Dizi yayınlanalı 1 hafta oldu gelen şikayetlere bakar mısınız? 13 bin küsür.

Sabah programlarına kafam girsin, onlar kapatılsın ya.
Sosyal ağlarda paylaş

şiddete yönelmek istemeyen izlemesin değil de türkiyede şiddetin olduğunu gösterdiği için belirli kesimlerin canını sıktı. yoksa bence şiddete yöneltmiyo kurtlar vadisi. hatta ben bunun tam tersi olacağının mesajlarını almıştım ilk bölümde ama olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aklın mantığın yoksa izlemeyeceksin diziyi olacak bitecek

aklın mantığın yoksa, izleyeyim mi izleyemeyeyim mi kararını veremezsin.
haliyle aklı mantığı olmayan kişiler diziyi izler.
bir gün aklı mantıgı yerinde olmayan bir genç babanın yolunu keser, çıkar ceptekileri der.ben racon kesmem der.kafa keserim der.

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 13:17 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tum Kurtlar Vadisi'ni izledim ben dizi bittikten sonra, Teror'e de baslamistim.
Acikcasi dogru bir karar olur kaldirmalari. Sirf mayfayken bile birsuru polatcilik oynayan cikmisken, bir de "mafya ulkeyi terorden kurtaracak" olursa durum, ic savas cikar.

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 14:22 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hürriyet.com haberine göre; rtük ve showtv yöneticileri ile pana film yetkilileri toplantı yapmışlar. toplantının başında dizinin yayından kaldırılması konuşuluyomuş. sonunda da dizinin bu akşamki bölümü yayınlansın kararı çıkmış. ilerki bölümler nolur bekleyip görecekmişiz. oyun mu lan bu. reyting için mi yapıyolar bunu anlamadım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...