Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Elimde olan bir siiri besteleyip söyleyecek ve kayıt edebilecek bir arkadaş aranıyor.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Draven Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 walla besteci olarak yardimci olabilirim sarki soylicek lethe, istersen onceki calismamizi dinle. Beste, kayitlar ve back vokal benden, Asil vokaller Lethe. ICQ: 147794509[hline]If we die, we all die together.
Mino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ben de yardımcı olabilirim ama ne tarz istediğine bağlı....
Mino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Estel bana şiiri mesaj atabilir misin? Üstünde çalışırım (Tabi istersen)
Natural Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Estel bizim gruba şarkı sözü yazarı aranio merak etme eski halimizden baya bi farklıyız hatırlarsan :)[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bende fon da darbuka calabılırım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Berk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 kayıt kötüydü heralde ama lethenin biraz daha ingilizce çalışması gerek gibi[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Arkadaşlar ilgilenen birkaç kişiye verebilirim sözleri. tarz konusunda serbestsiniz. Ama slow tercih sebebidir. Fakat bu kısıtlama demek degil. Ilgilenenlere icq 39128293[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Siiri buraya koyuyorum. ilgilenen herkes burda yapabilir çalişmasını daha sonra bana yollasın. En begendigime bir ödül verebilirim :) Yol Kaçmak, Uzaklara, Aniden Yol nereye gotururse gitmek, Futursuzca, kabullenerek. Geride birakmak, Sevenleri , sevmeyenleri Geride birakmak. Acilari kederleri. Kosmak, Icine dogru doganin, Uzerine dogru denizin. Dalgalari yararak. Dalmak Taa en diplere. Denizin doganin sakinligin Taa ki kendini kaybedip Ne oldugunu unutana kadar. Uçmak, Özgürce, hesapsizca Sana aci cektirenlerin üstünden uçmak Sanki onlarla alay edercesine. Kosmak Kalbindekiler doke doke AgIrLIkLarI saça saça Kus gibi hafifleyip ucana kadar. Uçmak Havada dertsizce süzülmek Kedersizce agir agir yol almak Taa ki serseri bir ruzgar sana çarpana kadar[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bu arada şiir hakkındada yorum yapabilirsiniz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aklıma bişey geldi estel slow diyosun ama buna manyak death olur!sen death yapabilirsen buna süper bi müzik ayarlarız böğürüsün![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 "dalgaları yararak" gibi bir sesin olduğu bir şiiire hakkaten black veya death uygun olur dicem ben de. :D[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 neyse bestede sınır yok. istediğiniz gibi.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 up[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Brad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 cok kusel seslendirme kabiliyetim wardır........ sutlaaaaaaaaççççççç o da bi ihtiyaçççççççççççç!!!
Berk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 şey olaiblir death voice of the souldaki gibi slow başlar sona koşmakta hzıolanır uçmakta gazlar filan[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Natural Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ne kadar netfret etsemde bu parçadan MANYAK rap olur![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Delanoresse de haksız diil aslında. Hoca ayrıca beste yapılsın da vokal ayrı bi iş...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 pami pami arpej de olur...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Isteyen istediğini yapsın çarşamba günü ulaştırabilirseniz bana çok hoş olur. icq 39128293[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Draven yapar güzel bi beste :)[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım...
Natural Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Estel_Anorien, 14 September 2003 01:41 tarihinde demiş ki: Isteyen istediğini yapsın çarşamba günü ulaştırabilirseniz bana çok hoş olur. icq 39128293[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım ehe çarşamba doğum günüm şimdiden söyliyim isteyen kutlar zaten kimseninde kutlicağını sanmiorum ya neyse![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bence bol arpej - hafif ritm iyi gider.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 kendi çapımda bir beste yaptım. düzgün bir mixer bulamadığım için gitar ile vokali birleştiremedim. zaten sesim iğrençtir, iyi de oldu aslında birleştiremediğim. bestenin ilk kıtasını guitar pro ile tab haline getirdim. bunu wav halinde kaydettim. iki dosya da aşağıda. guitar pro yoksa sadece dinleyebilirsiniz, varsa notalarını akorları da görebilirsiniz. Guitar Pro 3.0 dosyası MP3 hali (350kb) daha önce pek beste tecrübem yok. yine uğraş oldu benim için. umarım beğenirsiniz. düzgün bir mixer program önerirseniz vokal ve gitar olarak kendim kaydedip yollayabilirim de. bu arada, yazmayı unutmuşum editledim. ilk kıta 20 sn sürdü. 2 kayıt var, biri ritm gitar, diğeri de vokal. vokali keman olarak kaydettim. ilk kıtanın sözlerini uydurursunuz. [hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 14 September 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 mirage lütfen gitar ve vokali birleştirerek tüm şiiri yorumlayabilirmisin? Senin için zor olmayacaksa çok sevinirim...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar