codename_curse Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 bağımlılık yaratıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 [spo]Bence sonunda L'de bir shinigami ve death note'a kamvuşacak. Bakalım ne zaman.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bence L ve riyukunun aralarinda bir baglanitisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 sakın okumayın sonunu bilmiyorsanız özellikle [spo]L yatıyor sonunda Ryuk da yatıyor shinigami deftere adını yazıyor. L'in 2 öğrencisi çıkıyor piyasaya asıl iş bu 2 öğrencide. Bu açıklamadan sonra yaşasın kötülük[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hay direk açtım okuyorum bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 yapma be:/ hah aynı ben dediğim bir karakterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 deathnote 22 [spo]http://www.mininova.org/tor/618751[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 nukininde dediği gibi acayip sıkıcılaştı ya animesi Hep böylemi devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Death Note 23 Kuro-Hana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Ben anlamadım bazı kısımları mesela Ryuk gitti nasıl geri gelicek falan ama bir tekrar yapmayı planlıyorum bi kısmını yolculuk sırasında dizüstü bilgisayarda izlediğimden :D Şu anda başlara göre daha yavaş gidiyor anime bence çünkü L ile Kira arasında geçen düello vari akıl oyunlarını izlemek zevkliydi ama şu ara fazla açık olmuş gibi geldi bana. Yinede izlenmeyecek gibi değil tabi eski haline dnerse daha iyi olur ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 [spo]Güzeldi son bölüm ama ben asıl o deftere önce ryuzakimi dokunacak lightmi dokunacak onu merak ediyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hayatımın laneti,çekilmezi,dayanılmazı herşeyi oldu bu death note yaf nasıl başladım bırakamıyorum. çıldırıcam uyuşturucu gbi izledikçe izleyesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 izleyin izletin mükkemmel (mükkemmel bir atlayış) bir anime en son 23. bölümü çıkmış olması lazım 33 bölüm falan olcak galba belki 2. sezon da olur. ilk 33 bölüm bitmeden izlemeseniz daha iyi gerçi en heycanlı yerinde kalıyosunuz höt diye bir hafta beklemeniz gerekiyo. izlemek için youtube ideal. konusu ise ilk bakışta sanıldığı üzere sıradan falan kesinlikle değil. "laha adamın ismini yazıyosun ölüyo bu ne be" demeyin öyle kolay değil kira olmak ;) L mi döver Kira mı döver Misa-chan mı koyar son darbeyi light a anime içerisinde laytokun denmesine ise ayrı bir hastayım. bu arada topiki okumadan yazdım bunnarı çünkü artık yatmam gerekiyo (ühüh dershane sux) aynı şeyler yazılıdıysa.. ben de yazmış oldum işte nese =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 valla ben artık herşeyi bekkliyorum L shinigami adını duyduktan soraki tepkisi....korkuttu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 birdahi bölümde sanırım death note light in eline geçecek, herşeyi hatırlayacak. hatırlamasa bile light yine aynı light. death note'u keşfedince yine psikopata bağlayacaktır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 iyi spoiler oldu bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yazdım çok feci, spoilerlık bir mesele değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ehe bana öle oldu ama:D of ölcem ben ölcem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 mangayı okuyun kurtulun arkadaş bu heyecana yürek mi dayanır gerçi mangada kitap gibi araya resimleri koymuşlar yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Death Note 24 http://kuro-hanasubs.com/bt/%5bKuro-Hana%5d%20Death%20Note%20-%2024%20%5b71B3B75D%5d.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 coştu yine death note :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Aynen coştu ama L'in gidişat pek hayırlı değil gibi [spo] Ölürse üzüleceğim karakterlerden biri olacak [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 24. bölüm ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 [spo]L ölmez vatan bölünmez. 2 ana karakterden birisi. Bence Ryuzaki ne yapar yapar bir death note un owner liğini üstlenir. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 [spo]dediğin olursa yine 2 ana karakterden biri kesin ölücek demektir :) zaten hatun ölücek yakında. ömründen ömür gitti kızın.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar