Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Yazılım : 3ds Max R8, blender3D, PS 2 gün önce eski degi albümlerini karıstırıken elime cocuklugumdan kalma yırtık pırtık bir karikatur dergisi geçti, kapağında o yıllarımın kahramanı; Avni :) Dedim ben yaşlanıyorum neden toon larda yaşlanmıyor :) haksızlık kardeşim. Mesh yuvarlak hesap 3 saatte cıktı, 3ds max de. Blender da ufak tefek yuzey düzeltmeleri (yamultmaları :) ) texture icinse PS de basit bir deri hazırladım. Yaklaşık 5 saatlik bi çalışma. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 resim açılmadı bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 resim gözükmedi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 evet açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 1 sene öncenin topiği arkadaşlar. linkteki resim silinmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar