Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ya dün kazaa'yı indirdim açmaya çalıştığım zaman bana ; " Windows Media Player version 6.4 or greater is required to install Kazaa Media Desktop" şeklinde bir hata veriyor. Bunun sebebi nedir ?[hline]Ben Rulaz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 soracam,soruyorum, 6.4 veya üzeri yüklümü? sordum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Cafeye yüklediim için bilmiyorum. Peki 6.4'ü nerden yükleyecem. Şimdi adama sölesem öküz gibi suratıma bakacak bişi anlamıyacak[hline]Ben Rulaz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ehe :) Download[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Saolasın[hline]Ben Rulaz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 30 tane kazaa topici oldu. keşke herkes sorularını tek topic altında sorsa.. açtık kazaa ile ilgili bir topic, sorularınızı karşılasın diye de, acaba dikkat çekmek için mi ekstra topic açıyorsunuz boyuna :([hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar