Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya aklıma bişi takıldı..simdi hani bu oturduumuz mahallelerde falan kedi köpek varya sokakta yaşayan..bu kedi köpek yerine zürafa aslan kurt gergedan deniz aslanı (!) deniz inei ( !!! ) güvercin yerine kartal gibi hayvanlar olsa noolur...düsünsenize evden sopa alıp arabanın altındaki aslanı kovmaya çalısıosunuz falan :S oh be rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 aksam aksam aklına takılan seye bak ,git uyu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ehueh yok ama güzel asılnda yani iyi yanı da var kötü yanı da :s bu aralar sınavlar youn..ona bağlıyorum ben bu düsünceleri neyse geçer heralde hoş görün :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ne desem acep =) o_O =) eRRoR verirdim de hadi kurtuldun =) [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 21:38 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya iyi mi kötü bilmem de süper eğlenceli ve tehlikeli olacağına eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ejderha falan avlardık o zaman sapanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 balıklar banyo yaparmı ya ? böyle köpüklü möpüklü dustan sonra bornozla viski puro keyfi falan o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 balıklar banyo yaparmı ya ? böyle köpüklü möpüklü dustan sonra bornozla viski puro keyfi falan o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 mesela çocuklar top oynuo arabanın altına top kaçıo çocuk komple arabanın altına girio topu almak için çocuu aslan yiyo falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Wow mu Uo mu ? oynamadığım iki oyun ama bunlara benzior sanırım kafelerde bu oyunları oynayan kişilerden gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ben aslan kaplan değilde Penguen isterdim bide Fok isterdim daha güzel olurdu Kargalardan memnunum çok asiller Güvercinler yerine de papağan filan olsa daha eğlenceli olurdu Hmm benim de aklıma takılan bişiy var Hamamböcekleri gıdıklanırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: Wow mu Uo mu ? hahuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 WHahah aslan yiyo cocukları XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ama.. ayılar var ki zaten I see ayı people.. they're everywhere.. they walk around like everyone else. they don't even know that they are ayı... :/ (caktirmadan 6th sense'e kaydim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ayı people roflmao kthxggby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar