Loading Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Arkadaşlar kimsenin görüşmeye niyeti yok galiba? Bir araya gelsek,coşsak,kudursak:)[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 okul basladi abi artik kis geldi bohuheee :P zor yane :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Kudurmasak da birbirimize tüm malvarlığımızı verecek olsak gelirim heman. He-Man![hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Herkes tüm varlığını bana versin, birbirinize para yedireceğinize bana yedirmiş olursunuz :p Yapılabilir böyle bir şey, eğlencelide olur.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Hayır ben de istiyorum. Yok öle yağma... Mal varlığı derken... phahaha neyse... ;)[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Aslında bu cuma yapılabilir tabi herkese uyarsa?[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 anime bölümü zaten pek bi birlik içerisinde değil,oyüzden bana bu iş yaş görünüyor ama belki buluşmak isteyenler olabilir[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben malımı kimseye vermem varlığımı belki güzel bir kıza verebilirim ama :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ulan...ulan...şu üniye bi kapağı atam o zmn okulumda anime gösterisi düzenleyecem...stand açacam...anime music videolarını toplayıp dev ekranda halka seyrettirecem....sora evangelion ve akira gibi animlerle damardan girecem siz bekleyin......şu üniye kapağı atiym siz bekleyin... :D[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 *!İçinden daha çok bekleriz der.* :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben de varım valla. 13'lük bi animeyi veya 1 filmi oturup toplucak izleyebiliriz anime takasları falan da olur güzel olur[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ben loading le bi buluşıyım trade i bi yapalım sonra bakarız. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Haftaya bir gün belirlensin, şöyle nargile falan tadında takılabilecek yer bulalım. Sonrasında içer, muhabbet ederiz işte. Ssj4Songoku'da ist'te şu sıralar. 3 kişi sayabilirsiniz bizi (bide Amroth) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ben derimki haftaya cuma filan iyi olur.gelicek herkese uyuyorsa söyleyin...[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hatta cumartesi filan da olabilir[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Şunu hafta sonu yapın bende bir şeyler getireyim (ya da sizden alayım)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 öyleyse 21 Eylül Cumartesi günü toplanalım,o gün için benden cd isteyenler yazabilir,hertürlü takas olur,divx film filan da çekebilirim isteyene.[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben zaten magic le vede loadıng le konustum o zaman kadar bana ıyılık yapcak loadıng bakalım magıc e sorcam bıde :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 buluşmaya kadar biri bana bubblegum crissis ya da battle angel çekebilir mi? Çekebilcek olanlar pm den msj atarlarsa sevinirim,ben de elimde olan animelerden birşeyler çekerim istediği... o kadar cd yi nasıl yetiştircem o da ayrı konu?:)[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 loadin abi yapıyorum cdleri yetişicek büyük ihtimalle (lainler kesin olur da cowboyları bilmem). Bu arada diğer arkadaşlar: sizlerden ahanda şu animeleri istiyorum trade yapılır isterseniz. Record of Lodoss War Noir Ah!My goddes Spirited away Kenshin Trigun[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Bende olanlar ise evangelion lain akira ghost in the shell cowboy bebop[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Anime ----- Berserk (4 CD) Blood : The Last Vampire (1 CD) Cowboy Bebop (9 CD) Cowboy Bebop Movie (Knockin’ on Heavens Door) (1 CD) Escaflowne (5 CD) Fatal Fury 1 (1 CD) Fist of the North Star (1 CD) Ghost in the Shell (1 CD) - TR Sub Grave of the Fireflies (1 CD) Hellsing (5 CD) (Yeni Geldi) I Can Hear the Sea (Ocean Waves) (1 CD) Jin Roh - The Wolf Brigade (1 CD) Kiki's Delivery Service (2 CD) Laputa Castle in The Sky (2 CD) - Yüksek Kalite Laputa Castle in The Sky (NR* : Hells Spawn & NR* : Revenge of Jubei Inside) (1 CD) - Düşük Kalite Love Hina (Yeni Geldi) Neon Genesis Evangelion (3 CD) Ninja Scroll (1 CD) Patlabor 2 (1 CD) Princess Mononoke (1 CD) Record of Lodoss War (4 CD) Robotech (DVD 1) (3 CD) Ruorini Kenshin (Yeni Geldi) Samurai Deeper Kyo (Yeni Geldi) Serial Experiments Lain (3 CD) Slam Dunk! (101 Bölüm) (22 CD) Slam Dunk! OVA 1-4 (2 CD) Spriggan (1 CD) Street Fighter 2 – Animated Movie (2 CD) (Yeni Geldi) Street Fighter Alpha (1 CD) Vampire Hunter D – Bloodlust (1 CD) *: Ninja Resurrection Manga ----- Berserk Manga 1-13 Berserk Manga 14-24 Berserk Manga 25 Slam Dunk! 1-20 (Yeni Geldi) yazanları henüz tam olarak inceleme altına almadım, oturup bölümlerine falan göre incelemem pazartesini bulur. Elimdeki liste budur(şimdilik! :P)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Aha ne güzel. Sen uğraş binbir zahmet hazırla kendine güzel bi anime arşivi ben senden çekerim. :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Yaw magic seni ne kadar sevdiğimi önceden söylemişmiydim :P Bende bir ara tam liste yapıp buraya koyacam. Bende bir de tonla divx film mevcut. ps: Band of brothers bitti ilgilenenlere duyrulur.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 of bende zaten 3 tanecik anime var, 3'ü de arkadaşımda yine de yaziim: Noir Rurouni Kenshin Hellsing[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar