mawiman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Bursaya ankara yolun da girerken Sağ tarafata otosansiti geçince ilk ışıklardan sada dönün ve karşınıza görebileceginiz büyük bir yapı cıkacak işte bu yapıyı bir ziyaret etmeden bursadan ayrılmayın Çünkü bu yapının için bir mucize içeriyor Çünkü benim ailem yaşıyor...
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Ok ozmn ben makina bölümündeki tüm erkekleri toplayıp geliyorum sen kızları getir bir parti yapalım o mücizevi mekanda
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 maviman biyere bağlayacakmış bu konuyu ama paticiğin kapanmasıyla göte gelmiş. Tüh lan merak ettim.
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 imzasına bakınca bağlayacağı yerin nasıl bir yer olduğu anlaşılıyor...
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 said: Narstil üye § 16 February 2007, Friday - 01:01 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ok ozmn ben makina bölümündeki tüm erkekleri toplayıp geliyorum sen kızları getir bir parti yapalım o mücizevi mekanda Harikaymış yalnız bu cevap ahahahaha
Öne çıkan mesajlar