DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 pcmde mp3letrimi tuttuğum klasöerlerden birine giremiyorum scandisk attım,hataları otomatik düzeltmesinide istedim ama sorun düzelmedi defrag atıyorum su an ama scandiskte düzelmesi lazımdı diye biliyorum defrag o klasöere daha hızlı girebilmemi sağlıcayacak sadece,scandiskse bad sectorden ln olusan hataları düzelten aletin kendisi die biliodum sizce scandsikin düzeltemediği bi bad sector vakasımı yaşıyorum,yoksa defrag düzeltirmi yoksa bad sector değilmidir,ne olabilir? yardım ederseniz cok müteşşkir olur ilk görüştüğümüzde pastayla lokumla beslerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yaa zaten bölgede bad sector olduysa sen naaparsan yap o bad sectorlu bolge düzelmez scandisk sadece dosyaları yanyana toplayarak karışıklıgı engeller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yapabileceim o klasörü kurtarabliceim bişi yokmudur yani? sorunum bad sectormudur bunu nasıl öğrenebilrim? sözü edilen klasör içinde mp3 arşivim ve resimlerim bulunuyor baya önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya onemli olan o klasore nasıl gıremıyorsun ne hatası verıyor ? onu belirtirsen anlayabılırz bad sector olup olmadıgını.. bad sector se kurtarılması cok zor bi kaç program vardı sanırım bununla ilgili ama tam olarak hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 girmeyi deniyorum,klasörden hiçbirşey secemiyorum donup kalıyor,bi süre sorada yanıt vermemeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Windows XP'deki dos benzeri şeyden giriş yapabiliyo musun dizine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 klasörü kopyaladım başka bir yere,ve düzeldi,teşekkür ederim gercekten yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar