ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Sadece karaköyde mi yapabiliyoruz bu işi? Hasanpaşa nın orada da yapılabiliyormuş galiba 1-2 arkadaştan duymuştumda. Bilgi verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 o degil de benim derdim uzerimde onluk varken "paso hebleraerhe" diye gezen gerizekalı muavinlerle, arada icimi dokmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sadece karakoyden diye biliyorum sen genede arastır ama büyük bir ihtimalle karakoydür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben paso çıkartmam ! biraz ağır olun. saklı tutmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 eskiden okullardan geliyordu paso artık gelmiyor mu niye uğraşıyorsunuz ki ? paso ne pasosu ? çok uzak kaldık iettlere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Çıkartıyorlarda benim körlüğüme denk gelmiş. üniversiteden çıkartmadık şimdi uğraş dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hasanpasa dan cıkartılıyor ogrencı belgenıde al yanına bı ugra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 einhander emin misin? tam olarak hasanpaşa da nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hasanpasa garajını bılıyorsundur bılmıyorsan bıle sorsan gosterırler sehır dısında okudugum ıcın pasom yoktu ama ıstanbula geldıgımde ıhtıyacım oluyordu aldım okulumdan ogrencı belgesını gıttım 5 ytl de verdım peh uzun surmedı cıkarmaları tabı foto da yanında getırmeyı unutma sabah erken saatlerde gıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 @blackchaos looool :D asflkhsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 paso cıkartma bence ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar