ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Sadece karaköyde mi yapabiliyoruz bu işi? Hasanpaşa nın orada da yapılabiliyormuş galiba 1-2 arkadaştan duymuştumda. Bilgi verirseniz sevinirim.
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 o degil de benim derdim uzerimde onluk varken "paso hebleraerhe" diye gezen gerizekalı muavinlerle, arada icimi dokmek istedim.
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sadece karakoyden diye biliyorum sen genede arastır ama büyük bir ihtimalle karakoydür
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben paso çıkartmam ! biraz ağır olun. saklı tutmak lazım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 eskiden okullardan geliyordu paso artık gelmiyor mu niye uğraşıyorsunuz ki ? paso ne pasosu ? çok uzak kaldık iettlere =)
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Çıkartıyorlarda benim körlüğüme denk gelmiş. üniversiteden çıkartmadık şimdi uğraş dur :)
einhander Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hasanpasa dan cıkartılıyor ogrencı belgenıde al yanına bı ugra
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 einhander emin misin? tam olarak hasanpaşa da nerede?
einhander Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hasanpasa garajını bılıyorsundur bılmıyorsan bıle sorsan gosterırler sehır dısında okudugum ıcın pasom yoktu ama ıstanbula geldıgımde ıhtıyacım oluyordu aldım okulumdan ogrencı belgesını gıttım 5 ytl de verdım peh uzun surmedı cıkarmaları tabı foto da yanında getırmeyı unutma sabah erken saatlerde gıt
Öne çıkan mesajlar