Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stuner bitti...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pazar açıp yattım arkasına children arasd9 hacklendim şifrem deişti nasıl oldu kim aldı bilmiyorum childrena senide bitircem diyor şu an itemları boşaltıyo oda ...

childrenıda satıcaz sonra /uninstall KO buraya kadarmış ko bizim için.

seven sevmeyen nefret eden etmeyen herkese duyurulur...
Mesaj tarihi:
stu yemin ederim elimde öle ssler varki bırakınca oyunu yayınlarım diodum ama zamanı geldi artık ben sabaha hazırlıcam +10 ibler kosper partyler düperler cypherı göstercem millete koy sende heaven sslerini kanka
Mesaj tarihi:
stuner demıstı bı baslıkta bırakında oynumu oynayım ole ahım sahım bı ıtemde yapmamıstı gordugum kadarıyla cokda olgun karsıladı solenenlerı fılan cokkkkkk buyuk gecmıs olsun ... bana gore ıyı bı ınsan ve uzuldum.
Mesaj tarihi:
stuner olaylarınızı aranızda neler geçtiğini, neden hacklendiğini bilmiyorum ama şöyle bir durum war; pislik adamlara bulaşırsan ki bulaşmışsın zaten, bir gün dönüp dolaşıp o pislik senide bulur we bulmuş. kötü bir durum. lvl düşürülmek, hacklenmek, şifre değiştirilmek. Ama sende buna zemin hazırlamışsın. Bu oyunu düzgün oynayan, pisliğe bulaşmayan adama bişi olmaz. En azından benim kendi görüşüm. Büyükte konuşmak istemiyorum. Kötü bir durum. Üzüldüm senin adına. Charına rollback attırmaya çalış son çare ...
Mesaj tarihi:
cok gecmıs olsun ..........
bu boktan oynuyu oynayarak zaten hayatımıın en buyuk hatasını yaptıık kendımızı kıtledık pc basına es dost cevreden uzaklasıp asosyal olduk zatı bu oyunda herzaman bırı korunuyo
Mesaj tarihi:
angelus senin clan liderin bunu yapan orc side ın %90 ı böle kim o itemları nerden aldı se7en nasıl verdi kim'e itemlarını sen nasıl yaptın o kadar itemı ske ile mi? alnı açık olana bişey olmaz diyorsun hala....
Mesaj tarihi:
alın teri .... ne koxp ne cart ne curt .....c2 cz e gıt
senın yada chıldren her kufrettıgı senı hackleyecek dıye bı sey yok. chıldren bana senın char bana da kufur ettı ...

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 04:29 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
la stuner mısın ne boksun , bebesın bebelıgını bıl kamyonla gel.ben ılk karus oldugumda chıldren pm den kufur edıp sonra pm kapamasını bılıyodu.ahh keske gelsen keske
he bu arada söyleyeyım almak ıstedıklerı charlardan bırıde benım lıstede benım de adım var ne olursa olsun umrumda deıl.

herkesden ozur dılerım bole bır dılle konustugum ıcın ama adamı zıvanadan cıkartır bu cocuklar.

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 10:33 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 10:46 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...