Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 pazar açıp yattım arkasına children arasd9 hacklendim şifrem deişti nasıl oldu kim aldı bilmiyorum childrena senide bitircem diyor şu an itemları boşaltıyo oda ... childrenıda satıcaz sonra /uninstall KO buraya kadarmış ko bizim için. seven sevmeyen nefret eden etmeyen herkese duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Geçmiş olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 lvl 68 e düşürmüş bile charı c2 de imiş. kansız... pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Geçmiş olsun stuner. Benim charda imkansız bir şekilde hacklendi ve şifresi değiştirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben böle oyununda güvenliğininde........ neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gecmis olsun :(...bu oyunda türk oldugunu gösterdinmi bilindimi en büyük kötülük türk den gelior ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ğfff bu ne ya sırayla herkes gidio stunerde gitti benim ALSHAROda gitti bu oyun bitti artık bitti. geçmiş olsun stu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben bi başlık açıcam şimdi herkes öğrensin heaven nedir necidir nasıl kastı itemlarını ne şerefsizlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 stu yemin ederim elimde öle ssler varki bırakınca oyunu yayınlarım diodum ama zamanı geldi artık ben sabaha hazırlıcam +10 ibler kosper partyler düperler cypherı göstercem millete koy sende heaven sslerini kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Çok üzüldüm şu an level düşürüşünü izliyorum hackleyenin çaresizce bakıyoruz sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 muzo üzüldüm çok, hernekadar oyunda çok uyuşamasak da böyle bişeyin yapılıyo olması çok kötü.. geçmiş olsun ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 lvl mı dusuruyolar ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 stuner demıstı bı baslıkta bırakında oynumu oynayım ole ahım sahım bı ıtemde yapmamıstı gordugum kadarıyla cokda olgun karsıladı solenenlerı fılan cokkkkkk buyuk gecmıs olsun ... bana gore ıyı bı ınsan ve uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 stuner olaylarınızı aranızda neler geçtiğini, neden hacklendiğini bilmiyorum ama şöyle bir durum war; pislik adamlara bulaşırsan ki bulaşmışsın zaten, bir gün dönüp dolaşıp o pislik senide bulur we bulmuş. kötü bir durum. lvl düşürülmek, hacklenmek, şifre değiştirilmek. Ama sende buna zemin hazırlamışsın. Bu oyunu düzgün oynayan, pisliğe bulaşmayan adama bişi olmaz. En azından benim kendi görüşüm. Büyükte konuşmak istemiyorum. Kötü bir durum. Üzüldüm senin adına. Charına rollback attırmaya çalış son çare ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 alnı acık olana bır sey olmaz. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 03:41 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 cok gecmıs olsun .......... bu boktan oynuyu oynayarak zaten hayatımıın en buyuk hatasını yaptıık kendımızı kıtledık pc basına es dost cevreden uzaklasıp asosyal olduk zatı bu oyunda herzaman bırı korunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 angelus senin clan liderin bunu yapan orc side ın %90 ı böle kim o itemları nerden aldı se7en nasıl verdi kim'e itemlarını sen nasıl yaptın o kadar itemı ske ile mi? alnı açık olana bişey olmaz diyorsun hala.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 k2 sux, bunu yapan da onun bunun evladi sanirim... muzo seni ares e beklios :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 alın teri .... ne koxp ne cart ne curt .....c2 cz e gıt senın yada chıldren her kufrettıgı senı hackleyecek dıye bı sey yok. chıldren bana senın char bana da kufur ettı ... [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 04:29 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 geçmiş olsun dostum ben crimson_king cypher senin gibi ii bi oyuncu kaybetti bende bu olanlardan sora sanırım oyunu bırakıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 angelus sen kimsin yahu? adammısın sen? sendemi ankaradasın 3 araba geliyoruz!!!!! bi sanada uğrarız arcanine den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 geçmiş olsun [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 10:16 tarihinde, Jean_Ali tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 geçmiş olsun :( emeğe saygı plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 la stuner mısın ne boksun , bebesın bebelıgını bıl kamyonla gel.ben ılk karus oldugumda chıldren pm den kufur edıp sonra pm kapamasını bılıyodu.ahh keske gelsen keske he bu arada söyleyeyım almak ıstedıklerı charlardan bırıde benım lıstede benım de adım var ne olursa olsun umrumda deıl. herkesden ozur dılerım bole bır dılle konustugum ıcın ama adamı zıvanadan cıkartır bu cocuklar. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 10:33 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 10:46 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar