heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hem alkolik hemde altalılanlar klübü olsun buda herkesin bi klübü var eet hayatımda 2 kere aldatıldım 1 kere aldattım içkilerden her daim şeftali suyu katılmış absolut vodka bira Kısaca ben hayata 1-0 yenik başladım hepte bööle gidio ühüü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bende bokunu cikaranlar kulübü accam simdi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sadasdasdasdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu klübü açan kimse tebrik ediyorum 1 nolu üye olmak isteyom ! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 içki içmeyin fazla arkadaşlar sonradan çok sorun çıkartıyor.. mide ile ilgili ben çok içtim şimdi midem yüzünden içemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 peki amca .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 22 yaşında gastrit ve reflü oldum diyorum sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 2 nolu üye beni yazınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 İçince Patide NE Yapıyoruz? [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 00:20 tarihinde, BugsBunny_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 -LoGouT Oluryoruz....=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://my.paticik.com/logout.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 unutmusum ben içkiyi bıraktım :( :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eeet klüp başkanınız olaraktan sizleri çok seviyorum denks for al size şu şarkıyla merhaba demek istiyom kendime geldim geleli dostlar olamam kimseye düşman acelem yok hedefim sağlam içerim ben bu akşammmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ayrıca bu şarkı klübümüzün resmi marşı olup pazartesi ve cuma olmak üzre iki gün okunmaktadır ve ayrıcana klübe üye olmak için 16+ olmanız vede içkisever biri olmanız lasım sömürücü vede otlakçı üyelerimiz derhal banlanacaklardır:D üyelik bedeli bir şişe bira yada vodkadır bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 üyelik karti isterimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 buyrunuz sol tarafa isim ssoyisim felan cart curt yazarsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 oleyyyy!!! yalnız ben içkiyi bıraktım naapcaz paşkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 dertliyim ama alkolik değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 alışırsın orası kolay :D yaparız bi kıyak takılırık ortamlara o zmn alıştırırım ben seni again den :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 muhallebi gel alalım senide klübe burada bi idol yaratıyorum gel vakit varken katıl bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bi ara bir ton klup açilmıstı erkekler kızlar hoppalayandan takılıyorlardı yine yandan dallanmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://img420.imageshack.us/img420/9330/adsz3ly6rm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eet 3. birada bitti ben yatars hadi beyler başkandan sizlere ii geceler öpüldünüz..eet buda sloganımız biranız bol vodkanız limon lu olsun ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 İçkiYe HAYIRR !! İçkiYe HayıRR =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 daayyyytt dağılın ulen bira şişesi atarım hee kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar