Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''pkk vuruyor milliyetçi türkiyeyi kuruyor''...

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

o degilde dun hulki cevizoglunun ceviz kabugu adlı programı vardı kanalturk'de,izleyen varmı ?
Cok ilgincdi,programdaki sozleri forumlardan okusam hadi lan derdim ama bakın konuya neler varmıs ( konuklar rahsan ecevit,bir parti lideri adini unuttum,birde avukat)
::::::::::
[spo]DEVLETİN TEMEL UNSURU, EGEMENLİK VE BAĞIMSIZLIK SİMGESİ OLAN VATAN TOPRAKLARI SATILIYOR... GAP’IN VE BÜYÜK NEHİRLERİMİZİN ETRAFI KUŞATILIYOR, SAHİLLER TÜRKLER’E KAPANIYOR MU?..

ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARINA RAĞMEN, BORÇLARI ÖDEMEK BAHANESİYLE SATILAN TOPRAKLARIMIZ, GEREKTİĞİNDE GERİ ALINABİLECEK Mİ?..

SURİYE SINIRINDAKİ MAYINLI ARAZİLERİN TEMİZLENMESİ VE YABANCILARA VERİLMESİ İLE YENİ DEVLETLERARASI SORUNLARA DAVETİYE Mİ ÇIKARILIYOR?.. TOPRAK SATIŞLARINDA, ASKERİ YASAK BÖLGELERİN DURUMU NE OLDU?..

BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ, KÜRDİSTAN KURMA HAYALİ, İSRAİL’İN VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR DÜŞÜNCESİ DEVAM EDERKEN, ŞU ANDA NE KADAR TOPRAK SATILDI?.. [/spo]
Ve gercektende israilli kadinlarin guneydoguya gidip dogum yaptıgını ve bu cocukların turk kimligi alıp israile dondugunu biliyormuydunuz.Ben bu programda ogrendim...Ayrica Yunanistanın fener rum patrikanesinin yakınlarından arsa aldıgını...
Bence artık dur dememiz gerek,AKP VATANI SATIYOR...
Sosyal ağlarda paylaş

kotusu su bak dunki konuda dedilerki AB yasalarına gore yabancılara secme secilme hakkı verilebilir...
E adamlar turkiye'de cogu topragı satın alıyorlar,israilde turk nufuslu cocuklar geleceklerinde bu arsaları kapısacaklar...
Ulke satılıyor yani...Ona bakarsanız amerika'da arsa alan satın alınırken arsa kiralanıyor satın alınmıyor,sadece topragın ustundeki mal sana kalıyor...
Turkiye'de bole degil...
Allah sonumuzu hayır etsin...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne farkeder, ha arsanin ustundekini almisin, ha arsayi almisin... evi ayri arsayi ayri, uzerine bi de hava parasi almak zaten bi tek bizim aklimiza gelir bu dunyada.. arsanin satilmasi vatan olarak elden cikarilmasi degil, sadece baskasinin uzerinde hak iddia etmemesi icin; toprak yine turkiyenin yani.

AB yasalarina gore secme secilme hakki veriliyosa bu bolgede yasamasina mi bakiyo? o zaman almanyada niye turk parti kurulmuyo? niye biz aynisini yapmiyoruz ayrica?

bence bu olay o kadar basit degil...
Sosyal ağlarda paylaş

vatanı satanlar sadece akp liler değil ki...menderes ve sonrası tümüyle bu konuda suçlu.menderes asılırken niye hala bunlar yaşıyor....bi söylentiye göre pkk nın saldırılarına maruz kalan bölgelerde yaşayanlar topraklarını hiç fiyatına satıp göç ediyorlarmış.peki bakın toprakları kimler alıyormuş....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Milliyetçiliği Atatürk'ün benimsediği bir çizgide anlıyor olmanız güzel. Fakat evrensel siyasi normlar vardır. Bu normlara göre evrensel anlamda millyetçilik şiddetsel bir yaklaşımdır ve kötüdür.
Ayrıca Türkiyede hiçbir nanenin uyandığı yok. Sadece şiddetin ve iç savaşın uyandığı doğru. Kurtlar Vadisi izlemekten başka hiçbir konuda uyanamayan bir nesil mevcut.

Çok derin ve yerinde bir eleştiri.Konunun genel özünü mükemmel şekilde lanse etmiş Pirvan arkadaşımız.Ama sonradan gelen cevaplar örneklemenin derinliği değil yüzeyselliği üzerinde.Ben Türkiye'de umut veren bir yapılaşma yada oluşum sinyalleri alamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

fıratram'ın spoiler'ında belirtilen bir nokta : DEVLETİN TEMEL UNSURU, EGEMENLİK VE BAĞIMSIZLIK SİMGESİ OLAN VATAN TOPRAKLARI SATILIYOR... GAP’IN VE BÜYÜK NEHİRLERİMİZİN ETRAFI KUŞATILIYOR, SAHİLLER TÜRKLER’E KAPANIYOR MU?..

------

Okuyunca şaşırdığım nokta, Milas sahilinde bize ait tapulu arazinin hiçbir bedel ödenmeden devlet tarafından el konulması...
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes hala uyuyor. Ama huzursuzlanmaya başladı. Yakında uyanır herkes merak etmeyin. PKK sayesinde uyanacaz inşallah. Birkaç şehit sonra köklerini kazımazsak iyidir.
Bu arada, insanların, milliyetçiliği değil, Atatürk milliyetçiliğini benimsemesi, anlaması gerek. Milliyetçilik kelimesi tek başına iyi bir anlam teşkil etmiyor. Milliyetçiyim diyenler, PKK'ya hak vermiş olurlar. Çünkü milliyetçilik kelimesinin içinde, bir de görünmeyen ırkçılık vardır. (bkz: Hitler)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...