Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo2'de item sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yav ben mi yanlış biliyorum bilmem ama,diabloda kendi karakterlerimiz arası eşya değişimi vardı.Tek bilgisayar üzerinden yapılabiliyordu sanki(tabi hile sayılmıyor sanırım)Bilen paylaşırsa sevinirim...
Mesaj tarihi:
Windows xp de yapıyodum ben bi aralar çift kullanıcı açarak,sanal bi tane ethernet kartı falan tanıtman lazım önce xp ye sonra ilk oturumu açıp lan gameden oyunu kuracan,sonra oturumu kapat diyip 2. kullanıcıya geç,ordan da oyuna gircen işte landan
Mesaj tarihi:
Hile gibi birşey oluyor ama o.Çünkü mesela Necromancer class ına Necromancer item ları çok nadir çıkardı lakin diğer class larda bol bol Necro item ı çıkardı diye hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
ya Version 1.10 Expansion da oynuyorum hayvan gibi necro ve sorceress vede barbar itemı cıkıyor. Ben assassin im bitane duzgun assassin claw ı yada special itemı cıkmıs degıl gelde sınır olma :)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
orjinalsa cd en hemen gelirsin yok crackse ve crack bulamazsan 1.11b ye ben sana veririm. ancak item aktarmayı sonra yaparız simdi level 1 charlarla bastan kasıoruz
Mesaj tarihi:
11b yok. Gerçi kurarım sorun olmazda yaz tatilinde iş dolayısıyla 00.00 da eve geliyorum. O saatten sonra online olan varsa katılabilirim arada sırada. Gayette şık olur. Yalnız hamachiden çakmam. Anlatırsınız ona göre :)

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 17:30 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Atma diye bi program var

editleme programi degil bildigim kadariyla, ben cok kullanirdim arkadaslarla cikardigimiz itemlarin database i icin, dupe a izin veriyo tabiki, ama insiyatife kalmis bir sey
Mesaj tarihi:
Bildiğin cheat atma, kıvırma. Depo karakter yerine atma kullanıosun öyle bi artısı var :)

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 08:09 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...