THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 İkinci sezonunun bitimiyle bir zirve yapalim soyle konusabilecegimiz bir yerde...malum cok izleyeni yok turkiyede insan konusmak yorum dinlemek falan istiyor hehe. eksik bolumleri falanda dvd ye basar getirir dagitiriz hayirli bir is yapmis oluruz ayrica. ne diyorsunuz olurmu bu is olursada kac kisi cikar yazin bakalim. estelle ben brad variz simdilik. p.s konuyu buraya actim sonucta lost izleyenlerin bulusma bolumune falan bakacagini sanmiyorum. hata ettiysek affola. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 17:07 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 İstanbul'da olmasa seve seve katılırdım :) Ama artık başka bahara.. siz konuşun tartışın burada da bize aktarırsınız işallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Katilirim ben de, 2. sezon nasil bitti ya 218 son bölümü müydü bu sezonun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 daha bitmedi penthouse 2. sezon. ne bicim izleyicisin sen. 17 mayısta biticek sanırım. 4 bölüm var yani önümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 son bolum gene 2 leme veya 3 leme olacak sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ben digiturkten izliyorum. Oyle teoriler üreticek kadar bilgim yok ama oturur 1 köşede dinlerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 zirvesi yalnız. la dizi konuşcaksınız ne zirvesi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ben kesinlikle gelirim. %100 yazabilirsiniz ismimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben de gelirim ya güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bakalim yeni insanlar varmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar