Soulfly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Selamlar öncelikle ; bilmem hatırlarmısınız ama eski bir oyun vardı kucuk kar topları atarak düşmanları dondurup top haline getirip öldürüyoduk.katlı bir bölüm görüntüsü vardı.her 10 bölümde canavar geliyodu.atlıyorduk bölüm.iki kişide oynuyabiliyordu.küçük karakterlerle oynuyoduk.. işte o oyunun adını hatırlıyosanız bi yardım edin ne zamandır arıyorum bulamadım.. Eski atari salonlarında felan oynanıyodu.. Tesekurler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Snow snop snowman boyle bişidi snoopta olabilir cıkaramadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Street Fighter mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bigbross brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 snow bros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben bros deyince aklına geldi dimi benimde aklımda brosu kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 mortal kombatta sapziro yapıyodu da galba senin dediğin o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eet dogdusu snowbros atarinin vazgecilmez oyunu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet galiba oydu yaa şimdi download etcek yer araştırıom eger bulursam gonderırım buraya :D super oyundu yaa cocuklumun oyunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Snow unutulurmu ya :) Az tel sokmamıştık makinalara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 harbi kral oyundu bea ataride multi oyması en zevkli oyundur bole iksir falan içiyolardı cok şirinlerdi bea=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 işte buuuuuuuu heheh arkadaşlar pcde oynamak için linkte blduk mu tamamdır yuzyıllık özlemim biter:D cok guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Boss Sayin Edip Akbayrama benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERHOT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eski oyunlardan bide goldenaxe vardı varmı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ayip ettin Şemşettin benim oynamadığım oyun yoktur amiga home computer apollo 11(cok amaclı tetris) c.64 bir dünya oyun.Ben oyunlara gönül vermiş birisi olarak half life'ye saygi duyarım her noktasını tek tek bilir bütün konusmaları yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Goldenaxe oynamıştım güzel oyundur=) Ama benim favorim Kabuki Klash tir... Bitirene kadar fıtık etmişti, azmedip zar zor bitirmiştim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu oyunun adını unutanları kınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Hadi Bi De Downloadını Verin Tam Olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 valla superf olur ben bulamadım daa downloadını yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kınamayın bence.ben bu oyunu daha usta oyunlarla uğraştığımdan ilk defa duydum 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hehe snow bros. kral oyun. :9 bi de üstüne bill's tomato game'in downloadını verin , tadından yenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 snow bros 2 güzeldi. bulursan onu indir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 mame:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bulamıyorumki bulsam gondercem burayada ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Oyun zamanının jetonlu makinelerinin oyunu olduğu için pc versiyonu yok sanıyorum ki ama MAME ile çok kral bi şekilde oynanabiliyor. Buradan Mame32!Plus indiriyoruz önce. İstediğimiz bir yere açıyoruz. Sonra da buradan sayfanın altlarına doğru snow bros linkini bulup rom dosyasını indiriyoruz. İndirdikten sonra dosyayı olduğu gibi (içini açmadan) Mame'i kurduğunuz klasör altında ki rom klasörüne atın. Mame'i açın, soldan Available kısmını seçtiğinizde oyun görünecektir. Çift tıklayarak oyuna başlayabilirsiniz. Açarken yörüngeleri iyi takip edin. İlk uyarı ekranında O ve K harflerine sırayla basmalı ve sonrasında da Enter gibi herhangi bir işe yarar tuşa basmalısınız. 5 ile istediğiniz kadar kredi yükleyebilir (oyun sırasında dahi. bitmesine izin vermeyin) ve TAB tuşuna basarakta tuş ayarları vs yapabilirsiniz. İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar