Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Heh allah aşkına marifetmiş bende Afk ile bunu şunu olmuştum demeyin =) abuserlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kağıt sıkıştırın abi olmuyor mu öle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 macroman kullan bir tuşa /g afk şeysi macrosu ayarla onuda F tuşlarından birini ata macromani çalıştır yeter. Forever UO :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ahah kağıt sıkıştırma vardı dimi bi ara, ben cetvel kullanmıştım bi süre oda çalışıyodu tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben telefon koydum agırlık olsun dıye ama elleşmek lazım en sonunda serveri terk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 klavyede ilerleme tuşuna bişey sıkıştır işte.ben zamanında öyle yapmıştım işe yaramıştı. edit:ben kalem sıkıştırmıştım unutmuşum eklemeyi. [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 01:31 tarihinde, _ILuVaTaR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Uomatic indirilir.. F2 tuşuna 6000 delay koyulup Start'a basılır.. Oyundan Macros bölümünden /w {nick} sadasd diye bir macro ayarlanır..(bu nick kendi nickiniz) F2 tuşuna o macro atanır.. Pizzacıdan büyük boy karışık pizza spariş edilir, yan makineden film izlenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar