MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Aman Tanrım bir Quote faciası !!![hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: MrMedia, 14 September 2003 16:14 tarihinde demiş ki: Aman Tanrım bir Quote faciası !!! hahah katiliyorum ema'da bugun gecikti lol[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: MaLDoRoR, 14 September 2003 16:10 tarihinde demiş ki: Farkındaysan orada ünlüleri toplayıp film yapmasına laf ediyorsun, televole ünlüleri değil. msg ımın tek cümlesine bakma bi bütün olarak ele al ve konuyla ilgili ilk msg ımın son cümlesini oku bakayım kime laf ediyomuşum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: jankis, 13 September 2003 00:37 tarihinde demiş ki: herkes pop herkes televoleci pöeah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) al hatta kolaylık olsun ben sana buldum ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Onun yerine daha düzgün yazsan da bulmaca çözmek gibi olmasa... "Televole ünlülerini toplayıp film yapmasına..." deseydin daha anlaşılır olmaz mıydı? Hem böylece yanlış anlamaları da önler ve şu yazdıklarımı sonuna kadar savunurum havasına da girmemiş olurdun. Birleştirilmesi gereken yer bi başında bi sonunda olursa böyle olur kusura bakma, araya da başka birşeyler yazmışsın, ortaya karışık salata misali... Üzgünüm ama yanlış anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Azmodai, 14 September 2003 10:38 tarihinde demiş ki: bence bu tamamen turkiyenin guzel buldugu bir kac kizi lise etegi ile gostererek seyirci toplamaya calisan bir dizi olmus (memlekette herkes sebnem'in etekli halini gormek icin can atar bikere o kesin) yani dizi amacina ulasmis sonucta hep izlenecek... boole yani.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... You may be a king or a little street sweeper, but sooner or later you dance with the reaper Azumodei Fenjumiyaro, novice heavy swordsman and crimelord, SWG Olay budur, izLenir, izLerim.. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 şebnem 85'li ehe haberii olmayanlara duyrulur[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Loading, 13 September 2003 20:06 tarihinde demiş ki: öğle öğrencilerin olduğu bir okul nerde görülmüş!? .[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! bu ne demek ya ? bu arada dizi fena değil favorim sonunda potaya basan eleman bide emre altuğ =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 şebnem şefer 85'li? sen sinem kobal ile karıştırıyor olmasın? biri çıkar da petek dinçöz 88'li derse kendimi atarım pencereden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 muzik hocası nasıl ? I'm sorry mama . aauha[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: PhalanX, 13 September 2003 00:47 tarihinde demiş ki: Jordan'ın Space Jam deki smacı geldi aklıma,bi de hareketli gelen top öyle tek elle yakalamak yalan[hline]Just gris.. ne bilion force sense var adamda belki :D[hline][b]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Mans, 13 September 2003 00:12 tarihinde demiş ki: Ece Erken,Emre Altuğ,Şebnem Şefer gibi ne olduğu belirsiz hıyarlar ve tonlarca iğrenç manken var dizide.Mustafa Altıoklar televole maymunlarını götüren iyi bir malcıdır zaten.İzlemeden iğrenç diyorum ve izlemeyin diyorum. Emre altuğ ? gerçekten yetenekli biri ses te var şarkıcı ile oyunculuğu götürebilecek ender kişiliklerden biri.. ne idüğü belirsiz diyeceğine oturda kendi sanat kültürünü biraz incele.. ha çok aşmış bir insan olursun kimseyi o şekilde aşağlıyamazsın ..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... [Bu mesaj theKingpin tarafından 15 September 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj theKingpin tarafından 16 September 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: theKingpin, 15 September 2003 22:56 tarihinde demiş ki: said: Loading, 13 September 2003 20:06 tarihinde demiş ki: öğle öğrencilerin olduğu bir okul nerde görülmüş!? .[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! bu ne demek ya ? bu arada dizi fena değil favorim sonunda potaya basan eleman bide emre altuğ =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... şu demek hepsi birbirinden çılgın gençlerin olduğu okul nerde görülmüş?Hepsi benim favorim valla,aralarında ayırım yapamam...[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bende öğleci öğrenciler sandım =P uff yine ard arda 24 post attım horozlar kabarır..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: theKingpin, 15 September 2003 23:36 tarihinde demiş ki: said: Mans, 13 September 2003 00:12 tarihinde demiş ki: Ece Erken,Emre Altuğ,Şebnem Şefer gibi ne olduğu belirsiz hıyarlar ve tonlarca iğrenç manken var dizide.Mustafa Altıoklar televole maymunlarını götüren iyi bir malcıdır zaten.İzlemeden iğrenç diyorum ve izlemeyin diyorum. Emre altuğ ? sen kimin oğlu biliyormusun türk sinemasına yıllarca hizmet vermiş bir oyuncunun oğlu gerçektende yetenekli biri ses te var şarkıcı ile oyunculuğu götürebilecek ender kişiliklerden biri.. ne idüğü belirsiz diyeceğine oturda kendi sanat kültürünü biraz incele.. ha çok aşmış bir insan olursun kimseyi o şekilde aşağlıyamazsın ..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... [Bu mesaj theKingpin tarafından 15 September 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Hımm bu şeye benzedi -sen benim kim olduğumu biliyo musun? evet gerçektende emre altuğ albüm çıkardığı sırada sanat için soyunabilcek kadar iyi bir sanatçı ve türkiyenin kaybetmesi gereken bir insan...[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bence herkes fikrini söylemekte serbesttir,onun için kimse birbirini savunmasın...herkesin düşüncesi kendine çünkü[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 emre altuğ Şevket Atuğ'un oğlu değil bir kere[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 eh mutlusundur umarım .. harbiden değil galiba salak internette bi biyografi yok..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Arkadaşlar sallamasak Şebnem şefır 84lü ftvde yazıyor Sinem kobal 87li tanıyorum kendisini istek acıbademde okuyo Bu arada dizi çok süper beğendim Bide bunun gibi ama üniversite hayatını anlatan bi dizi başlıyo Kampüsistan dizinin adı kanal d de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 şefer'in 85'li olduğunu söylemişti bir arkadaşı onun bana, pardon 4'lü ise ama öyle biliyordum kobal istek acıbademli, benim eski okulum da evet oda 7'li zaten dinçöz'de 79'lu ve 80'li olması lazım[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sinem kobal nereden çıktı şimdi ya, kendisiyle aynı okuldayım ben kaşarın tekidir kendisi bu arada mephisto sen mezun musun?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 eski derken seneler önce, yani ben o okuldayken yoktu o okulda istekten ayrılmıştım ilkokuldan sonra, ehu mazi mazi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 mustafa altıoklar çok başarılı bi şahısmıdır ki bu dizi böyle lanse ediliyor, ki diziyi bi 15 dakika izlemek yeterli sanatsal açıdan ne kadar değer taşıdığını(?) anlamak için.. haha.hehehea.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar