babayigit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ya yeni CD cilerde işin suyunu cıkardı bu ne resimsiz CD leri seffaf kagıtlara sarıp veriyolar olmuyoki abi =).Eski keyfi veriyomu?I-ıh =).Bildiginiz oyunların CD kapaklarını bulabilcegim bi site falan varmı.Print edip koymak istiyom kutularına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 http://www.cdcovers.cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ilk önce plastik kutu ve baskı cd vardı. sonra plastik kutu kaldı cd'ler kopya cd oldu. sonra plastik kutu gitti poşet geldi. bi resmimiz vardı o da mı gitmiş. hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yakında getir flash diskini dicek adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 harbi yaa şu eski korsan oyunları bakarım da orjial gibiler valla :) ben bi delta force almıştım. üstü tam kalite baskıydı. yani tam orjinal mübarek. plastik kap ve en bombası bi de oyunun açıklamalarının olduu bi cd kapanaa monte kitapçık :) korsandı bu yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 haha dragonmax onun aynısından bende de var yahu hiç unutmam, hatta aynı gün age of kings de almıştım o da durur hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Delta forcenin dışı yeşilmiydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya eskiden bandrollü diye birşey vardi.. cd'nin üzerine bile olan baskı orjinal cd'nin üstündeki baskıydı. cd kapağı, kapağa monte edilmiş renkli kitapçik falan. kapakta da bandrol vardi bir tane.. süperdi yani. orj'ler 40-50 milyonken o 5 milyondu yine. ve bir kere çalişmadigini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ya şunu cd nin kapagına tam getiremedim bi türlü kaç X kaç bunlar ??=) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 15:12 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 en iyisi internetten kendiniz indirin. 2-3 yıldır wow hariç(orjinal) oyun aldığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ve işte son hali =))) Neden cıkmıyo yaf.. =( [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 21:51 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Sayfaya direkt link vermen gerekli. Resim paylaşımı için, genel paylaşım sitelerini diil de; http://www.imageshack.us gibi siteleri kullanmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Heh saol oldu =)) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 22:31 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 boylesi daha iyi; kacak cd'yle orjinalini ayirt edebiliyosun :D eskiden orjinal diye kopyalari kakalayabiliyolardi. (ikinci el, kutusunu attim diyerekten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar