Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Efet bilenler vardır aranızda bundan yaklaşık 2 ay kadar önce Dereque ban yemişti çok şey söylendi banlanması ile ilgili edit char dendi illegal itemlerden banlandı dendi ama hepsi birer hikâye idi... Dereque olimpia da 1 lvl bir charachter açmıştı nicki GM nicki ile aynı olmasından ban yemişti aslında ama bunu kimse bilmiyordu birkaç kişi haricinde.. Ve sonunda az önce kendisinden aldığım haber doğrultusunda dereque'in banı açılmıştır... :) ARAMIZA HOŞGELDİN TEKRARDAN DEREQUE Dereque [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 22:53 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :D saolun saolun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yasas1nnnnnnnnnnnnnnnnnn ne derequ su bea bildiin murtazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bu gerçek dereque yani murtaza deil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 haaaa o nas1l oluyo? xD bi üst wersiyonmu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hayırlısı olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Hayırlı olsun tamam da pls nasıl oluyo :D Hayırlı olsun lütfen asdasdasdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Derek benim RL'den arkadaşım, dolayısıyla o da oynuyodu ben de oynuyodum charla. 3 aydır blockluydu, bir çok kez uğraştık block' u kaldırmak için bugüne kısmetmiş xD selametle :D [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Murtaza kanka orc olsam o SS'de bende olmak isterdim de humanım :) Moradon yaparıs bi ara asdasdasdas xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hosgeldin hayırlı olsun :D ban sebebinde fındık kabugunu doldurmucak bı sebebmiş haa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ne biliim pls akşam akşam canımda pasta çekti pls :'( PASTA pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 saolun arkadaşlar. oyunda görüşmek üzere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yok abi ben almıym saol oyunda görüşmek üzere felan sen görüşmüyon direk badozlama dalıyon bana uzak dur pls :)) town çektirme sdfasdfaksldjflka xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 (Omg data baseyi hackledi bu adi adam nasi verdiler nickini geri zuhahaha ):D welcomeeeeee kankammmmm cok sevindimmmmmmmm güllerim acti şerefsizim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 walla kendisini tanımam ama haksız yere ban atılmış dmeek ki.. hayırlı olsun şimdiden... zaten tank a da ihtiyac vardı hb novalarda ^^ xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 HB e tank gerek yok bugünlerde favori BUG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eet pc katılıorum sana.. human sux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 pcpc yarıon saten ortaligi bi meteor bi nova sen bug yapmicanda ben mi yapicam ama beklein geliorum 2 hafta icinde novamla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ThederequeReturns asdjshafashdfjksda xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Dereq hoşgeldin kardeşim ne kadar aynı server'da olmasakda sevincini paylaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Hayirli olsun Nihat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hoşgeldin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar