wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Parkers inc. möhteşem videolar çekmeye dvm edior 1 mage 1 assasini nasıl alır O_o Varfu vs BonnieParker.. http://rapidshare.de/files/16732701/BonnieParker_vs_Varfu.wmv.html peki 1 ligthning mage 1 warriora nasıl town çektirir? O_o Sanırsam +9 shellerle ii player olunmuomuş http://rapidshare.de/files/17341600/JamesParker.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 paylaşımın için saol.. suan indiriyorumm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 mage inkini indiriom ass l1 olan1 bakem nas1 bisi ? mage ile ass. 1n lwl i ayn1m1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 mageleri küçümsemeyin ya :D 1 vs 1 de mage lerde iyidir. Ama biraz oyunu bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kallon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu wido yu nasıl indire bilirim ya açıyom siteyi garip şeyler çıkıyo anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 cok komık olmasada yınede guzel olmus bu arada mage ye cok yakısmıs shardlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 izleyin süper walla biz yaptık die demiorum, magede de dd yok xD ve mageleri ezmiorum dövdü bizi :P kendisi warriorda kovalıo :D sin ile olan tabe. indirmek için kallon linki kopyala explorerda yapıştır sayfa açılınca free ye tıkla,geri sayım olacak o bittikten sonra 3 karakterlik kod gelecek onu sağındaki boşluğa bu kodu yazıp download diosun o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 magein el hareketlerini izle abi ya süper bence bööle kafanın arkaya fln şey edio bıçaklarını xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 magein el hareketlerini izle abi ya süper bence bööle kafanın arkaya fln şey edio bıçaklarını xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bende video cekiyim 3 sin kovalarken sırayla 3 birden aldım warriorları 1 vs 1 de kestigim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 warrior videosunda adamda +9 sheller +9 raptor fln war rankingden alınmış şeyler onlar mage lamer olduğu için eğlenin dedik ^^ ps:endless adın neydi senin aynı kafeye takılıoz galiba ama ben tanımıorum seni yada tanıorum ama endless olduğunu bilmiorum O_o [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 20:15 tarihinde, wastyrx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben daha hiç cafede oynamadım .P endless_nightmare aress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yaw ben bizim cafede patiye bakam dedim şuanda endless_night olarak bağlısınız dedi,daha sonra 2-3 kere daha böyle olunca dedim herhalde aynı kafedeniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bugun cafede counter-strike oynadık orda bakmıstım patiye cıkımıs yapmamısım demek :P ankara kızılay dedigin yer heralde 0_o [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 20:33 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 efet ^^ ps:kendi topiğini patlatan nadir insanlardanım herhalde xD [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 20:34 tarihinde, wastyrx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 cıkıs yapmayı unutmusum demek :S biri biseyler yazsa bizden bilceklerdi omg 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben daha önce sanırsam jaderealinkiydi şu csw için olan sana demiştim unuttun bi agagil girecek bişi şey etcek die(biraz fantezi ama ossun :P:D ) görmemiştin herhal neyse konumuza dönelim mage agalar assasini ya da warrioru nasıl kescek şekil a yukarıda özellikle sinlerde süper çözümü buldu Varfu ddsiz kesio xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Maqe EROLBERK'te cidden harika vs yapmıs warriorlar 1v1 yapsa bu kadar tatlı durmaz xD ( bu arada müzik de süper uymus ellerinize sağlık ) xxxJeNNyxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ahh ya bonnie ben dedim sana o kadar bulaşma o magee combosu çok iyi dedim... bak rezil oldun millete... elalemde parkerları noob sanıcak :( ne yapalım arkadaşlar mage çok iyi oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 muahuahuahu o mage Hypnos muydu neydi gayballs daki warrior war ya onu kovaladı bea xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Hypnosu mu? Aman salla ya o magei. Bak ben bu kadar yıldır ko oynarım böyle çılgın şey görmedim... adam yanına gelene kadar fire staffla spelleri dizip daggera geçiyor.. comboyla kızarttıktan sonra eline bow alıp işini tamamlıyor. Olm bunlar sır gibi saklanıyor ama o mage taurusu aldı diyolar.. Yaa Yaaa Dipnot: SSSshhhhh sakın kimselere sölemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar