anartheelf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arklar bugun ( baya geç oldu ama) "The butterfly effecti" izleye bildim çok hoşuma gitti, ve yeni arayışlara girdim :D sizide etkileyen bu tarz fimler varsa soylerseniz sevinirim(illa bu tarz olcak değil) mesala "rose red" de çok sevmiştim ama korku olmasın, kan vaşhet flm, onun dışında ne olursa olsun vede önerdiğiniz film hakkında bi link yada ufak bi yazı c/p ederseniz ilgilenen herkes için iyi olur. şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 usual suspects the descent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 interstate 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Butterfly Effect'i sevdiysen şunları da seversin (gibi geliyor) Memento A Beautiful Mind El Maquinista 2046 vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 memento izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: interstate 60 +1 Donnie Darko Boogie Nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Open Your Eyes yani butterfly effecti izlemedim ama, bunu izle, baya etkileyen bi film : ) (Hayir, Vanilla Sky adli Hollywood kolpasi degil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Saw I bide Saw II izle bu aksam tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 dövüş kulubü requiem for a dream(bir rüya için ağıt) kelebek etkisi gülün adı donnie darko makinist daha yazarım bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 the jacket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 zaten yazmişlar genelde ama yineleyim, fight club donnie darko memento makinist the sixth sense ve gitmediysen, V for Vendetta'ya git. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 02:52 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Requiem for a Dream i izlemeni tavsiye etmiyorum, dün gece izledim bunalıma girdim resmen. Tabi kendi tercihin bana çok pis koydu =) Tavsiye ediceğim film "Longest Yard" Adam Sandler başrolde, süper bir film komedi türü.İzlediğine değicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Requiem for a Dream, konsu nasıl bişi biraz açabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 requiem for a dream 4 karakter üzerine kurulu bir film.. esas oğlan Harry..esas kız Harry'nin sevgilisi Merilyn mi neydi...harry'nin zenci kankası ve harry'nin annesi.. bu 3 geç uyuşturu bağımlısı..annesi ise sıradan bi ev hanımı..film önce çok iyi başlayıp insanı hakkaten sarıyo vay ulan ne filmmiş..getirin ot getirin kokain getirin hüleayn moduna sokuyo hafiften..sonradan bi başlıyoki aboovvv...4 karakterin uyuşturu batağında dibe çöküşlerini göstererek bitiriyor film... izle müziğini atv ne kadar piyasa ettiyse de film sırasında gerçekten koyuyo... obarey bilgisayarımda hala yüklü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar