Necro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 6. Anahtar Hala bug lımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ßen 3haftadir 2.ci anahtari bulamiom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Benimde 6 ay oldu 2. anahtar yok. Ama inadına 1. Keyi çantamda taşımaya devam ediyorum. Kimbilir belki bir gün karşıma çıkar. Malûm dünya küçük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 2 aydır 3. anahtardayım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beceka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben en son aradigim vakitlerde insanlarda 6. anahtar orklarda da 2. ve 4. anahtar sorunlu idi. Ya sunucuya reset atilmasini bekleyeceksin yada lunar warda irkinizin yenilip karsi irkin sizi isgal etmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 arkadaşlar benim 2. ev anahtarı kayıp. 3 hafta oldu. bug'a mı girmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Allaha peygambere küfretme taammı allaha peygambere kğfretme(! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ıssız acun kaldı mı 6. Anahtar Hala bug lımı imdi kınayt yırtılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 herkes ölecek er yada geç rappelz onlayn dragonik eyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar