Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime meraklilari yardim edebilirmi (anime DVD box tavsiye)?

Afterdeep

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar su an Avustralyadayim, 3 aya kadar donecegim, buradaki DVD dukkanlarinda anime reyonlari baya buyuk ve cok goz alici box setler var. Burdaki uzakdogulu arkadaslara sordum ama pek bir ilgilenen cikmadi, sadece birisi Ninja Scroll'u onerdi onuda almadim emin olmadan. Bana soyle guzel konulu, silahli, vurdu kirdili vs. olabilir onerebileceginiz anime varmi? Varsa bana isimlerini ve altina konularini (gectigi zamani vs.) kisaca yazarsaniz, sizin yardimlariniz dogrultusunda gelmeden birseyler almak istiyorum. Simdiden tesekkurler..
Sosyal ağlarda paylaş

dvd ve arşiv olayı olunca iş biraz gecikiyor ben sana en sevdiklerimi sayarım ama sen beğenmezsin. eğer zamanın olursa paticikte arama yapıp tavsiye başlıklı konulara bakarsan konularıya birlikte görürsün.

eğer ninja scroll sevdiysen, klasiklerden biridir (bana göre) o zaman berserk de sevebilirsin. bence eski ve arşive aktarılacak olanlardan biride dragonball serileridir (hastasıyım) bu arada kenshin, fullmetal alchemist, cowboy beebop gibi klasikleride unutmamak lazım. benim şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar. daha sonra ayrıntılı bir liste verebilirim akşama.

orada dvd fiyatları ne kadar? meraktan soruyorum(!)
Sosyal ağlarda paylaş

-Cowboy BeBop
-Berserk
-Ninja Scroll
-Samurai--X (Kenshin ova-ıvır-zıvır)// Buna dikkat ayrıca TV seriside var hepsini toplamakta fayda var
-Trigun
-Gungrave
-Naruto ve Bleach diyecem ama bunlar henüz bitmemiş seriler
-Basilisk
-Trinity
-Hellsing

Bunlar eğlenceli vurdulu kırdılı aksiyon ve kaliteli animeler.

-Slam Dunk
-Dedective Conan
Bunlarda eğlencelik izlenmesi gereken animeler

Birde istersen Tsubasa Cronicles Clamp-X falan var bunlarda izlenmeye değer fantastik diziler.

Taibkide bileceğin gibi zilyontane futbol golf basket kart oyunu animesi var. Bunlarda senin tercihine kalmış.

En üsteki listeye birkaç şey daha ekle ve mutlaka al memnun kalacağına garanti veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...