mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben bu d6,d8 vs zarları nerden bulup satın alabilirim turkiye içinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 zarlar genelde set halinde satılıyor.nerde otruduuuna bağlı eer izmirde oturuosan excaliburdan falan bulabilirsin başka şehirler içn bilemem: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Frp ürünleri (magic kartları,posterleri,kitapları vs..) satan dükkanlarda bulabilirsin.Birde DNR lara bir bak belki oradada bulabilirsin.İstanbulda oturuyorsan beşiktaşta falan var bu tarz dükkanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bursa da bu tarz şeyleri bulabileciğin yer Burç Pasajı nın içindeki fantasy book satan kitapçılardır oraya bakabilirsin ( Bursa için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 İstanbuldaysan gerekli şeyler, ankaradaysan yüksel kırtasiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 istanbuldayım gerekli seylerin goztepede yazan adresi burnumun dibinde (barker) ama orda yok sanırım bugun tekrar bakarım beşiktaşta nerde vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Gerekli şeylerde kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 beşiktaşta kabalcı da var.. bir de sinan paşa pasajının en alt katında dövmecinin yanında magic kartları frp zarları ve maketler satan bir yer daha var orada var.. oralarda yoksa nişantaşında gerekli şeylerde var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Ben zamanında Remzi'den almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Eğer yanılmıyorsam Gerekli Şeyler iki günde bir adres değiştiriyor. yerini tespit ettim zira hep kapalı nişantaşındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Yok yine yer değiştirdi en son ufacık bi yere geçmek zorunda kaldı.. Tam adresini yazarım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Ghost'un dediği yer sihir, sihir beşiktaşa taşındı artık sinanpaşada hanında değil, gerekli şeyleri gidip bi bayiden gerekli şeyler dergisinin arkasına bak yazar orda adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Zarlarımı seviyorum valla. Ejderha şekilli =P Bu arada cuce; "cüce işte, bildiğin cüce." Olan cüce dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 hayir sihiri demiyorum orasi kapandi sanirim benim dedigim yerin adi farkli.. sihirin eski yerinin hemen yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hıı baya bildiğin cüce, karga efendi [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 18:52 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 d6, 6 köşeli zar. Misal benim ki kayboldu, tavla zarı kullanıyorum. Gayette çakıyorum 6'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 eskiden set olarak alınca tek d6 verilirdi artık 4tane mi 6tanemi ne geliyor. Bizde normal zar alıp özellikle fireballda işe yarayan kızmabilader zarrlarını kullanıyorduk. 6d6 süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Oyy. Bir de atacağın bütün zarları avcuna alıp hepsini birden sallayıp atması yokmu. O nasıl bir zevktir Allahım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 warhammerda öle yapıyoz zaten tabi orda 10 okcu 20 mızraklı modudna odluğu icin, 40k daha korkunc + şimdi benım 8 spacewolves bloodclaw'um sana 40 attack yapıcak bide pack leader 43 - O_o + **43 zara alıp atar 4+ lara bakar** ** 4+ ları tekrar atar bu sefer 3+ ları secer** sen 93753985304563489 kez öldün - ..... -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Exalted de buna benzerdi. Ee karakterler tanrısal güçlere sahip olunca 20-30 d10 sallamak gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar